Prezentatorul TV Virgil Iantu (48 de ani) a scris un text, pe pagina sa de Facebook, in care enumera problemele existente in Romania printr-o serie de intrebari.
Iata postarea integrala facuta de Virgil Iantu, pe pagina sa de Facebook.

"E normal sa evit sa urmaresc stirile pentru ca imi fac rau fizic? E normal sa am zilnic sentimentul de frustrare? E normal ca zilnic sa fim calcati in picioare prin decizii politice? E normal sa privim cum tara, aflata pe maini ce ar trebui incatusate demult, este distrusa zi de zi? E normal ca legile sa fie scrise de cei pentru care legea nu exista? E normal sa dam, prin lipsa de atitudine, liber la furt? E normal ca un “Ministru al Justitiei” sa fie calaul justitiei? Se pare ca traim aceste evenimente, acceptand faptul ca ele au devenit o stare de normalitate. Ce se intampla cu Romania, ce se intampla cu noi?".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.