Femeia si-a facut mai multe interventii la medicul Politi, printre care un lifting facial si o ridicare de pleoape. Ambele proceduri au avut loc la clinica unui stomatolog, tot italian, scrie Libertatea. Cateva luni mai tarziu, Politi a convins-o pe pacienta ca are nevoie de o rinoplastie, pentru corectarea deviatiei de sept.

Femeia a spus ca dupa prima interventie avea pleoapa cazuta si ochiul stang umflat, dar Matteo Politi a asigurat-o ca va fi bine.

Dupa ce-am iesit din operatia la nas, in salon a venit medicul anestezist, o doamna foarte draguta si mi-a zis: „doamna, unde l-ati gasit pe asta?”. I-am spus ca mi-a fost recomandat. A zis: „sper sa iesiti cu bine din asta”. Cred ca pe mine m-a ajutat ca ea a fost o foarte buna anestezista, pentru ca el mi-a spus ca operatia in sine dureaza o ora, o ora jumate si a durat peste patru ore”, a povestit femeia pentru sursa citata.

"M-am izolat. Toata lumea ma intreaba: dar ce-ai la nas? Am ajuns sa spun ca am avut un accident si m-am operat. Cand mi-am vazut nasul dupa ce el m-a debandajat si-am vazut ca era, pur si simplu, macelarit, adica era carne vie, am facut un atac puternic de panica si eu le fac cu blocaj verbal si locomotor. Am inceput sa merg la psihiatru, ca nu dormeam noaptea. De cand m-a operat, am avut o stare de agitatie si de stres permanent", a mai spus pacienta.

Femeia spune ca nu il va actiona pe medic in judecata. "Eu nu stiu daca o sa merg mai departe sa fac ceva, pentru ca nu stiu ce sa fac, n-am nici nervii, nici rabdarea. Nu am incredere asupra finalitatii unei anchete care porneste din Romania, ea o sa moara pe drum", a mai declarat pacienta in varsta de 60 de ani.