Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a oferit o prima declaratie despre informatiile aparute in presa cu privire la noua casa pe care a achizitionat-o impreuna cu viitorul ei sot, senatorul Claudiu Manda.

Ea spune ca a dat pe casa 230.000 de euro si nu are cristale Swarovski sau robineti de aur, asa cum a relatat presa.

"A costat 230.000 de euro. 150.000 de euro au fost din cont, iar 80.000 de euro din vanzarea unui apartament al viitorului meu sot. Casa e din 1906. Nu e toata casa a noastra, e doar o parte. Mai este un proprietar si un litigiu pe o parte din casa, cu niste persoane care locuiesc abuziv in casa.

Casa a fost scoasa la vanzare in urma cu 2 ani, la 285.000 de euro, dar nimeni nu s-a incumetat. Pe unul dintre proprietari nu am putut sa il dam afara, incercam cu ceilalti.

Casa nu arata asa cum a aparut in presa. Am cumparat-o in urma cu o luna de zile. Demisolul e in litigiu. Eu am cumparat parterul si mansarda. E un proprietar si alte persoane. Nu e cu cristale Swarovski, nu are robineti de aur. In 2015, Primaria Craiova a luat o parte din teritoriul acestei case si apoi, dupa ce nu am mai fost eu primar, a fost dat inapoi proprietarilor. Eu am locuit, pana acum doua zile, la sora mea. Ni s-a parut ca e un pret pe care ni-l putem permite", a declarat Lia Olguta Vasilescu la TVR 1, potrivit Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.