O adolescenta in varsta de 16 ani din localitatea vasluiana Fastaci, comuna Cozmesti, a fost preluata sambata de un echipaj medical, dupa ce o femeie a anuntat la numarul de urgenta 112 ca fiica sa a fost lovita si arsa.

Potrivit primelor concluzii ale cercetarilor efectuate de politisti, fata locuia impreuna cu concubinul ei, un barbat in varsta de 44 ani, care in cursul serii de vineri ar fi lovit-o si ar fi ars-o cu un vatrai.

"In prima faza, victima a refuzat sa le spuna politistilor care s-au deplasat la fata locului in ce imprejurari si de cine a fost lovita, dar ulterior a le-a spus membrilor echipajului medical care a intervenit in urma solicitarii ca ar fi fost lovita de concubinul sau. In cauza, politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala 2 efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente, urmand sa se stabileasca daca a fost vorba si despre alte infractiuni", a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, Bogdan Gheorghita.

Politistii continua cercetarile in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.