Serban Nicolae a declarat, joi, ca motiunea de cenzura este "o ineptie", adaugand, legat de problema recursului compensatoriu: "coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift", scrie Hotnews.

"Niciun om care se respecta pe sine nu poate sa voteze aceasta motiune de cenzura. Pot sa respect dreptul Opozitiei de a incerca sa rastoarne Guvernul, dar nu cu motiuni scrise in asemenea hal, nu cu compuneri scolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea", a declarat liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, potrivit sursei citate.

Serban Nicolae sustine ca recursul compensatoriu a fost initiat de Guvernul Ciolos, iar "coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift."

"O asemenea ineptie nu merita o replica. Niciodata nu ati venit cu alternative, ati venit cu formule pompieristice. Recursul compensatoriu, care a scos din puscarie talhari, criminali, violatori, a fost initiat de Guvernul Ciolas. Este o mare minciuna, o mare frauda acel Guvern. Intrebati-o pe (Raluca) Pruna. Ca sa stiti care este adevarul pentru ca erati foarte revoltati ca nu cumva sa scape coruptii. Coruptii nu violeaza, coruptii nu asteapta tinerele la lift. Din pacate, infractorii pe care i-ati eliberat, aia violeaza", a spus Nicolae.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.