Sapte persoane, intre care doua fetite cu varstele de 8 si 13 ani, au fost ranite intr-un accident de circulatie ce a avut loc sambata dimineata pe DN 7, in zona localitatii Lesnic, intre Deva si Ilia, dupa ce doua autoturisme au intrat in coliziune. 

Potrivit primelor informatii ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, trei dintre raniti au ramas blocati in masini, fiind nevoie de interventia echipelor de descarcerare pentru a putea fi scosi din autovehicule, informeaza Agerpres.

Pentru salvarea victimelor, care prezinta traumatisme, la locul accidentului au fost mobilizate sase echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta si SMURD, alaturi de pompieri militari de la unitatile din Deva si Ilia.

"Ranitii au fost preluati de echipajele medicale si transportati la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) Deva. Ranitii au varstele cuprinse intre 8 si 62 de ani", a informat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Victimele accidentului prezinta diferite traumatisme, unele fiind localizate in zona toracelui, abdomenului, fracturi si contuzii, conform evaluarilor facute de medicii de la Serviciul Judetean de Ambulanta (SAJ) Hunedoara.

"Fetita de opt ani prezinta plagi taiate in regiunea inghinala, iar fata de 13 ani are un traumatism cranian si plagi contuze frontal", a precizat purtatorul de cuvant al SAJ Hunedoara, dr. Calin Dumitrescu.

Circulatia rutiera pe DN 7 este blocata pe ambele sensuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.