Social 11 Iulie 2018 17:14
Presedintele USR, Dan Barna a afirmat ca premierul Viorica Dancila s-a dus la Bruxlles ca sa "minta pentru Dragnea".

"Viorica Dancila s-a dus la Bruxelles sa minta pentru Liviu Dragnea si sa se roage de Juncker si Timmermans. Desi institutiile europene au transmis o multime de mesaje de avertizare in ce priveste justitia din Romania, au propus o sumedenie de masuri prin care sa atraga atentia ca derapajele din justitia de la noi nu vor fi trecute cu vederea, prim-ministrul Romaniei a mers la Bruxelles sa le spuna sefilor Comisiei Europene ca habar nu au ce se intampla de fapt", a scris Dan Barna pe contul sau de Facebook.

Acesta mai scrie ca a fost la Bruxelles ca sa arate Uniunii Europene ca PSD-ALDE fac ce trebuie si i-a mintit pe oficiali cerandu-le insistent sa scoata Romania din MCV, deoarece vina situatiei din Romania e a "statului paralel".

"Viorica Vasilica a fost acolo sa arate Uniunii Europene ca PSD-ALDE fac ce trebuie si ca nici macar UE nu detine adevarul pe care doar Dragnea si ai lui il au: modificarile legislative din ultimele luni nu afecteaza statul de drept si, de fapt, vina apartine statului paralel. In plus, culmea tupeului : dupa ce macelaresti justitia si te duci la inalti oficiali europeni sa ii minti in fata, le ceri insistent acestora sa scoata Romania din MCV inainte de a prelua presedintia Consiliului UE", a mai adaugat liderul USR.

Dan Barna o catalogheaza pe Viorica Dancila ca fiind avocatul lui Dragnea, iar politica PSD-ALDE "depaseste limita bunului simt", scrie News.ro.

"Avem un prim-ministru care minte si care nu este decat un avocat al lui Liviu Dragnea inclusiv in relatia cu Uniunea Europeana. Viorica Vasilica Dancila nu este, de fapt, prim-ministrul Romaniei si cu atat mai putin al romanilor. Politica PSD-ALDE in relatia cu partenerii nostri depaseste deja limitele bunului simt. Vrem cu ei in continuare sau vrem #FaraPenali?", a conchis acesta.

Premierul Viorica Dancila a discutat la Bruxelles cu presedintele Comsiei Uniunii Europene Jean-Claude Juncker si alti oficiali europeni despre legile justitiei, precizand ca le-a explicat acestora ca aceste legi sunt interne si nu afecteaza statul de drept.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.