Dan Barna, presedintele USR a criticat postarile de pe paginile de Facebook ale filialelor PSD prin care se lansa in mod fals ca Simona Halep a fost huiduita pe stadion, la prezentarea trofeului Roland Garros, si nu Gabriela Firea.

"Le solicit lui Liviu Dragnea si Gabrielei Firea sa-si ceara iertare pentru minciuna odiosa propagata aseara pe conturile PSD de Facebook. Nu scuze, iertare in fata Simonei Halep si a noastra, a romanilor. Sa folosesti imaginea Simonei Halep in propaganda neagra, mincinoasa si mizerabila a partidului si sa-i crezi pe romani atat de naivi incat sa creada o asemenea dezinformare este nu doar insultator, ci un semn ca ne indreptam spre un regim autoritarist", afirma liderul USR.

Barna mai sustine faptul ca „minciuna aceasta este mai mult decat o simpla minciuna pentru a demoniza dizidenta la puterea nemasurata a lui Liviu Dragnea, face parte din arsenalul negru al propagandei naziste”.

Liviu Dragnea ne spune ca statul este el, ca el decide cine este prieten si cine este dusman. Noi ii raspundem NU, sa inceteze dezbinarea romanilor. Nu exista doua Romanii, exista una singura care vrea sa traiasca in prosperitate si in modernitate, nu pe un taram populat de fantome”, completeaza Dan Barna.

Reactia lui Dan Barna vine ca urmare a faptului ca marti seara, mai multe filiale PSD au inceput sa posteze pe paginile lor de Facebook filme sau colaje prin care acrediteaza ideea ca huiduielile care au putut fi auzite luni seara pe Arena Nationala au fost indreptate catre Simona Halep stricandu-i de glorie, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.