MAI a publicat un mesaj pe pagina oficiala de Facebook, in care ii incurajeaza pe oameni sa sune la 112 atunci cand observa soferi care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc.

"O sosea din Ungaria, un sofer in live pe Facebook, 9 persoane decedate, mai multi copii orfani! STOP! E prea mult. Demult este prea mult!

Dragi prieteni, daca va aflati intr-un mijloc de transport in comun si vedeti ca soferul foloseste telefonul mobil, nefiind atent la drum si punandu-va in pericol viata, luati atitudine! Si daca nu intelege, sunati la 112, pana la urma este vorba de viata dumneavoastra!

Pentru voi, cei care conduceti mijloace de transport in comun, (autocare, microbuze, taxiuri etc), intelegeti ca aveti in responsabilitate si viata noastra, daca la a voastra nu tineti!

Si nu uitati: nu sunteti singurii participanti la trafic, iar soselele nu va apartin! Teribilismul vostru poate face ca aceasta imagine sa fie ultima amintire a familiei despre voi!”, este mesajul publicat de Ministerul Afacerilor Interne din Romania.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.