Rapperul Nelly, premiat cu Grammy, a fost arestat sambata, dupa ce o femeie l-a acuzat ca a agresat-o sexual intr-un autocar de turneu, scrie Reuters.

Femeia a sunat la Urgenta pentru a raporta o agresiune sexuala care a avut loc in autocarul de turneu al rapperului parcat la un centru comercial din Auburn, oras aflat in apropierea Seattle, a transmis politia.

Nelly, cunoscut pentru cantece ca „Ride Wit Me”, „Hot in Herre” si „Dilemma”, a concertat in amfiteatrul din Auburn, vineri noapte, in cadrul turneului pe care il sustine impreuna cu grupul country-pop Florida Georgia Line.

Politia l-a arestat pe Nelly in primele ore ale zilei. El a fost dus la inchisoarea South Correctional Entity din Des Moines, sub suspiciunea de agresiune sexuala.

Avocatul lui Nelly a spus ca, sambata noapte, clientul lui a fost eliberat din inchisoare. „Nelly este victima unei acuzatii fabricate. Sunt convins ca, odata ce se vor face verificari, nu vor exista acuzatii”.

Nascut Cornell Iral Haynes Jr., Nelly a debutat in 2000, cu albumul „Country Grammar”, care a fost vandut in peste 10 milioane de copii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.