Politistii vasluieni au declansat o ancheta in cazul unei tinere de 24 de ani din Irlanda care, marti seara, a ajuns la spital cu fractura de pumn si luxatie de cot. Femeia, bauta fiind, le-a spus cadrelor medicale ca ar fi fost violata si aruncata de la primul etaj al unui bloc din municipiul Vaslui.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, tanara, de cetatenie irlandeza, a fost gasita in scara unui bloc din municipiul Vaslui de catre un locatar care a sunat la 112, intrucat femeia avea dureri la o mana. Preluata de o ambulanta, tanara a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu fractura de pumn si luxatie de cot.

Femeia de 24 de ani, care era bauta, le-a spus cadrelor medicale ca ar fi suferit leziunile dupa ce ar fi fost violata si aruncata de la primul etaj al unui bloc din municipiu, scrie News.ro.

Politistii vasluieni infirma, deocamdata, aceasta varianta si sustin ca femeia era incoerenta in declaratii, avand in vedere starea in care se afla.

”Pe timpul primelor audieri facute, tanara, care era foarte incoerenta, nu a specificat fata de politisti ca ar fi fost violata sau aruncata de la etaj. De asemenea, concubinul a declarat ca, intr-adevar, a consumat bauturi alcoolice in locuinta sa cu respectiva femeie, aceasta parasind ulterior locuinta, fara niciun fel de conflict. Urmeaza sa stabilim cum a ajuns tanara in acea locatie unde a fost gasita si in ce conditii a suferit acele leziuni”, a declarat, miercuri, pentru News.ro responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Tanara de 24 de ani din Irlanda locuieste de mai multe luni, fara forme legale, intr-un bloc din cartierul 13 Decembrie din municipiul Vaslui.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.