Social 24 Martie 2016 12:48
Iata cateva comentarii care nu trebuie facute niciodata la adresa unei femei.

1. Treburile casnice intra in atributiile femeilor

Asemenea barbatilor, femeile au o cariera, proiectele, clientii sau diverse alte preocupari de la munca in care sunt implicate invadand timpul petrecut chiar si in afara biroului. Asadar, volumul de munca din cadrul gospodariei ar trebui impartit la doi; treburile casnice ar trebui partajate uniform.

2. Femeile sunt prea frumoase pentru a fi inteligente

De multe ori femeilor atragatoare li se spune ca sunt prea frumoase pentru a fi inteligente, acest stereotip, condamnand femeile in doua moduri, intrucat se crede ca femeile inteligente nu sunt frumoase, scrie lifehack.org.

3. Femeile nu pot fi buni soferi

Dimpotriva, femeile sunt mai responsabile decat barbatii la volan, riscul de a avea un accident, fiind mai mic.

4. Femeile sunt sensibile si irationale

De fiecare data cand o femeie isi afiseaza emotiile, ea risca sa fie etichetata ca fiind irationala. In realitate, exista un decalaj de doar trei procente intre sexe cu privire la probabilitatea de a suferi de depresie. In plus, barbatii prezinta de patru ori sanse mai mari de a comite suicid, ceea ce demonstreaza ca ambele sexe sunt sensibile si sunt susceptibile de a avea boli psihice.

5. Femeile nu sunt la fel de puternice ca barbatii

Intr-adevar exista diferente fizice intre sexe, insa este absurd ca definitia puterii sa se masoare doar in forta cuiva. Atunci cand un barbat pretinde ca este mai puternic decat o femeie, in principiu, incearca sa afirme o pozitie dominanta. In schimb, insa, femeia poate fi mai puternica din punct de vedere emotional, poate tolera durerea fizica mai bine decat un barbat sau poate fi mai calificata in rezolvarea unei sarcini importanate. Asadar, definitia puterii nu trebuie limitata doar la forta, ci punctele forte sunt cele care demonstreaza rezistenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.