Cinci saci cu telefoane mobile si haine au fost ridicati de criminalistii Politiei Capitalei in urma cercetarii la fata locului pe care au facut-o in urma incendiului din Clubul Colectiv din Capitala.

Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX ca toate obiectele personale constituie deocamdata probe in dosar, iar la final vor fi restituite proprietarilor sau in cazul in care acestia au decedat familiilor acestora, care se vor putea prezenta fie la Politia Capitalei, fie la Parchet, in functie de cum vor stabili procurorii.

Sursele citate au mai afirmat ca in noaptea tragediei au fost facute 80 de apeluri prin numarul de urgenta 112 si au fost implicate 220 de forte ISU, 100 de la Ambulanta, 2.000 de angajati ai spitalelor, medici si asistente.

Pana acum, procurorii au audiat 49 de persoane in cazul incendiului de la Colectiv. Procurorul general Tiberiu Nitu spunea, luni seara, ca ancheta se face pe toate palierele, atat la companii private, cat si la institutii publice. Cei trei actionari ai Clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost retinuti de procurori, luni seara, fiind acuzati de ucidere din culpa.

Dupa scoaterea victimelor din club, in interior au ramas haine, genti, ghete, pe canapele si pe jos, dar si zeci de telefoane care sunau intruna, declara, pentru MEDIAFAX, unul dintre salvatorii care vineri seara a mers sa dea o mana de ajutor.

Numarul persoanelor care au decedat in incendiul din clubul Colectiv a ajuns la 32, dupa ce marti dimineata o alta tanara, in varsta de 28 de ani, a murit la Spitalul "Sfantul Pantelimon". Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, peste 50 fiind in stare critica sau grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.