Next Level Tattoos Costi este un salon de tatuaje si body-piercing profesionist cu sediul in Bucuresti.

Acesta a fost format in anul 1999 in Targu-Jiu, iar dupa 10 ani sediul principal de lucru al salonului a fost mutat in Capitala. Costi este un artist tatuator cu palmares bogat si cu o experienta lunga in spate, construita nu doar in tara, ci si peste hotare. Dintre conferintele de tatuaje la care a participat se pot numara cele din tari precum: Germania, Austria, Franta, Bulgaria, Panama, Ungaria, Venezuela, etc. A fost numit castigator in cadrul conventiilor din Frankfurt 2008/2012, Sunny Beach 2010, Karlsruher 2011 sau Panama 2012, Mannheim 2013 etc. De asemenea, a colaborat cu diverse saloane de tatuaje din Ungaria, Austria, Cipru, Germania sau Finlanda.

R: Ce ne poti spune despre Next Level Tatoos Costi?
C: Salut! Salonul Next Level Tattoos Costi reprezinta chiar urmatorul nivel dupa salonul pe care l-am avut timp de 10 ani, care se numea simplu, Tattoos Costi. Premergator venirii in Bucuresti, acest proiect a primit un nou nume: Next Level Tattoo. Spun “next level” pentru ca astfel am inceput o alta etapa la nivel personal si profesional si spun “proiect” pentru ca in salon, ii invitam periodic sa lucreze alaturi de noi pe unii dintre cei mai cunoscuti artisti din tara si strainatate. In egala masura, numele salonului cuprinde una dintre nevoile din piata: cea de tatuaje calitative, realizate in mod profesionist.

R: Cum ti-ai descoperit pasiunea pentru tatuaje?
C: Am descoperit tatuajele la o varsta destul de frageda; la 14 ani am reusit sa obtin niste reviste de muzica rock, iar acolo mi-am vazut cantaretii favoriti tatuati. Astfel am inceput sa visez. La 15 ani, daca imi amintesc corect, am reust sa-mi fac primul tatuaj - bineinteles ca aparatura era rudimentara. Atunci tatuajele erau un subiect tabu, ne ascundeam cand ni le faceam. Chiar si tatuatorul era foarte discret in ceea ce privea desenul pe piele. Personal am fost fascinat de desene, pictura si tot ce tine de misticism. Simtind atractia magnetica spre desen, urmatorul pas a fost cel de pe piele. Pe vremea aceea nu existau internetul, revistele de specialitate, companiile care sa vanda aparatura profesionala; daca ar fi fost , probabil ca nu ne-am fi permis din punct de vedere financiar. Nu a fost usor: aparatura era confectionata de mine iar tehnica trebuia imbunatatita in mod vizibil. Insa am incercat din rasputeri sa fac o treaba cat mai buna. Apoi am inceput sa studiez. M-au speriat factorii de risc si am fost aproape de a-mi abandona visul. Atunci am realizat ca nu poti continua in meseria asta daca nu devii profesionist: cu investitiile de rigoare din toate punctele de vedere. Ambitia si pasiunea au rapus temerile si iata-ma, la 35 de ani, cu aceeasi meserie. Nici nu stiu cand a trecut timpul.

Citeste si:
Firea, dupa Conventia Pro Romania: "Sper sa nu fiu data afara din part
Firea, dupa participarea la...

R: Daca venim la Next Level Tatoos Costi de ce servicii putem beneficia?
C: Eu am fost, sunt si voi fi salonul de tatuaje, iar salonul eu. Suntem unul si acelasi. Am avut ocazia sa realizez numeroase tatuaje, de la cele mai simple la cele mai complexe. In acest moment suntem 5 artisti in salon, iar fiecare are un stil propriu. Astfel putem acoperi o gama larga de cerinte. In afara de tatuaje realizam piercinguri. Tind sa cred ca suntem singurul salon din Bucuresti care monteaza bijuterii corporale in toate zonele corpului: de la clasicul cercel in ureche, pana la zonele mai tabu: mamelon, genital sau oriunde doreste clientul.
Nu in ultimul rand, punem la dispozitie tehnologia Laser Nd: YAG. Acesta ne ajuta sa indepartam/decoloram tatuajele nedorite, fie ca este vorba de indepartare totala sau doar acoperire/imbunatatire.

R: Cat costa sa iti faci un tatuaj?
C: Aceasta este una dintre intrebarile cel mai des intalnite in salon, precedata, inevitabil de urmatoarea: doare? In general tatuajul nu doare, daca nu sunt depasite 3 ore de lucru. Cam dupa acest timp intervine starea de discomfort. Cat despre costul unui tatuaj, aceste difera in functie de model, marime si de zona ce va fi tatuata. Pretul minim variaza intre 150 si 200 lei si poate depasi cateva mii de lei dar bineinteles ca aici vorbim despre opere de arta ce pot acoperi intregul corp.

R: Multe persoane ar dori sa isi faca un tatuaj insa nu au curaj. Cum i-ai convinge sa faca pasul cel mare?

C: Nu este vorba de a incerca sa convingi pe cineva sa isi faca un tatuaj. Consider ca este o atitudine superficiala. Tatuajul este o chemare interioara, tatuajul se face cand simti, nu atunci cand esti constrans de anturaj sau de orice alte motive care nu vin din interiorul tau. A tatua este un act intim, atat din punctul de vedere al clientului cat si al tatuatorului. Astfel sigur nu vei ajunge sa regreti decizia luata sau, mai rau, sa te plictisesti de modelul ales. Pentru ca este o manifestare a interiorului tau. Noi suntem la salon, gata sa dam sfaturi si sa te ajutam cu cel mai mare drag sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste viitorul tau tatuaj.

Citeste si:
O noapte in care scurtmetrajele tin loc de vise
O noapte in care...

R: Stim ca sunteti implicati in organizarea evenimentelor dedicate tatuajelor, ne poti spune mai multe despre asta?
C: Da, particip la conventii internationale de tatuaje de aproximativ 9/10 ani de zile si mi-am dorit mult sa avem si noi asa ceva in Romania. Imi doream ca publicul roman sa se poata bucura de multitudinea de culori, modele, stiluri. Conventiile sunt singurele metode prin care poti experimenta asa ceva. Nimic nu se face usor: am investit si de aceasta data resurse personale si financiare. Conventia Internationala de Bucuresti este un fel de copil pentru mine. Am crescut-o de cand era mica, iar acum constat cu bucurie ca din ce in ce mai multa lume se arata interesata de acest proiect. Suntem intr-o capitala a Europei, conventia trebuie sa isi urmeze cursul firesc si sa ia amploare. Sa se faca auzita si cunoscuta in cat mai multe locuri. Este locul de reuniune al multor artisti din intreaga lume, loc in care publicul larg are sansa de a obtine tatuajul mult visat de la artistul favorit. Fiecare tatuaj realizat in ziua respectiva participa la un concurs, iar aceasta are un farmec aparte. Fiecare artist este ardent in a demonstra ca este talentat. In acelasi timp pe scena au loc concerte, show-uri si multe alte activitati. Este dificil sa parasesti zona inainte de a se termina programul. Dar trebuie sa participati la conventie pentru a intelege ce spun. Asa ca va astept pe 10-12 Octombrie la Turbohalle sa va convingeti pe propria piele.

R: Cine sunt oamenii din spatele Next Level Tatoos Costi?

C: Sa spunem ca baza o constitui eu. Adica eu propun tot ceea ce consider ca este benefic salonului. Dar nu sunt singur in ceea ce priveste luarea deciziilor. Alaturi de mine sunt Moshu, un om deosebit, un artist migalos si foarte talentat, Marius, tatuator junior, care se descurca foarte bine, Vanda, o tanara talentata care promite multe, si nu in ultimul rand Maria, care se ocupa de manoperele cu laser din salon.

Citeste si:
Tatuajele nedorite pot fi scoase fără a rămâne cu cicatrici. Care...
Tatuajele nedorite pot fi...

R: Cum ai reusit sa te diferentiezi de competitie?
C: In meseria asta competitia este un termen relativ. Clar noi vindem calitate, insa pana la urma fiecare este liber sa isi aleaga artistul. Va asteptam la noi la salon si la conventie sa va convingeti singuri.

R: Cat de greu a fost sa pui pe picioare un business in acest domeniu?

C: Pot spune ca a fost destul de greu. Acum 15 ani am avut probleme cu autoritatile care nu intelegeau cum este posibil sa fie autorizat un loc in care vine omul de buna voie sa se tatueze. La acel moment cred ca era peste puterea de intelegere a multor persoane. Dar tot raul spre bine: acum avem toate aprobarile necesare, fiind printre putinele saloane de la noi din tara ce se bucura de asa ceva.

R: Daca vrem sa ne facem un tatuaj, unde va gasim?
C: Daca iti doresti asa ceva nu pot decat sa ma bucur . In primul rand te asteptam la cea de-a 5 a Conventie Internationala de Tatuaje ce are loc intre 10 si 12 Octombrie in cadrul Turbohalle, unde in mod cert iti vei forma o parere despre ceea ce iti doresti.

Citeste si:
10+ tatuaje minimaliste care îmbină perfect curajul și eleganța
10+ tatuaje minimaliste care...

Arunca o privire pe site-ul nostru - www.costi-tattoo.ro si fa-ti o idee despre cum lucram. Daca iti place in mod special portofoliul nostru te asteptam la salonul Next Level Tattoos Costi: Bucuresti, sector 6, Bdul Timisoara 43, vis a vis de Plazza Mall. Programul nostru este zilnic de la 12 la 20, dar daca este cazul ramanem si peste program: mai ales daca lucram la un tatuaj mai mare. Va salutam si hai sa ne tatuam! Sa pastram aceasta lume frumoasa! Get ink & Ne vedem la Conventia Internationala de Tatuaje!
www.costi-tatttoo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.