Social 22 Mai 2014 11:26
Omul de afaceri Dan Adamescu s-a prezentat joi la DNA, fiind citat de procurori dupa ce miercuri au fost facute perchezitii la locuinta si la sediile unor firme ale sale, in dosarul in care patru judecatori sunt acuzati ca ar fi luat mita pentru interventii in dosare de insolventa.

Dan Adamescu a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 10.15 si nu a dorit sa faca nicio declaratie.

Surse judiciare au declarat ca Dan Adamescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, fiind suspectat ca, pentru a obtine solutii favorabile in dosare, ar fi dat mita judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti pusi sub acuzare pentru coruptie, scrie MEDIAFAX.

Procurorii DNA au facut miercuri perchezitii la locuinta omului de afaceri Dan Adamescu si la firmele detinute de acesta, in dosarul in care patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti sunt acuzati ca ar fi luat mita pentru interventii in dosare de insolventa.

Directia Nationala Anticoruptie a aratat, intr-un comunicat de presa, ca miercuri au fost facute perchezitii la noua sedii ale unor societati comerciale, precum si la domiciliul unei persoane fizice, toate situate in Bucuresti, in dosarul in care au fost arestati patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti.

DNA a precizat ca in aceasta cauza se efectueaza urmarirea penala si fata de alte persoane, pe langa cei patru judecatori.

Dan Adamescu detine, printre altele, compania Astra Asigurari, Unirea Shopping Center si clubul de fotbal din Liga I Otelul Galati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.