Showbiz 5 Iulie 2024 10:43 de Advertorial
Irinel Columbeanu a petrecut o seară frumoasă alături de fiica sa, Irina, și de mătușa adolescentei, Ramona Gabor.

Irina Columbeanu, în vârstă de 17 ani, a revenit recent în România după șase ani petrecuți în America, unde locuiește alături de mama sa, Monica Gabor, și de partenerul acesteia, Mr. Pink. Scopul principal al călătoriei sale a fost revederea cu tatăl său, Irinel Columbeanu, care trăiește de anul trecut într-un centru de îngrijire din Ghermănești, după ce și-a pierdut întreaga avere.

Revederea dintre cei doi la aeroport a fost extrem de emoționantă, cu Irina îmbrățișându-și și sărutându-și tatăl de nenumărate ori, iar Irinel oferindu-i un buchet superb de flori. După ce au petrecut timp de calitate împreună, Irina a plecat într-o vacanță prin țară, vizitând Cluj, Iași și Bacău, orașul natal al mamei sale.

La întoarcerea în București, Irina Columbeanu a decis să-și scoată tatăl de la azil și să-l ducă la un restaurant. Adolescenta și mătușa ei, Ramona Gabor, venită din Dubai special pentru această ocazie, au fost surprinse în timp ce intrau în curtea căminului de bătrâni. După câteva minute, cei trei au plecat împreună către un restaurant din nordul Capitalei, unde au luat masa și au savurat înghețată. Vezi aici imaginile.

Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina Columbeanu a făcut primele declarații la revenirea în țară.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a spus ea. Citeste continuarea pe kudika.ro

Citeste si:
Irinel Columbeanu nu a fost singur de Paște! Unde și cu cine a...
Irinel Columbeanu nu a fost...

Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iulie 2024 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.