Irinel Columbeanu nu a petrecut Paștele de unul singur, iar într-un interviu pe care acesta l-a acordat recent, a povestit care au fost planurile sale, dar și cine i-a fost alături într-o zi atât de importantă.

Ce planuri a avut Columbeanu

Afaceristul și-a luat o parte dintre prietenii pe care îi are și au mers împreună într-o locație de vis, departe de casă unde, cel mai probabil, au petrecut și s-au distrat de minune. El nu a menționat că și-ar fi dorit să fie alături de fiica pe care o are alături de Monica Columbeanu, poate pentru a nu-și aminti cât de greu îi este să se bucure de o sărbătoare precum este Paștele.

“Cred că o să mă duc cu niște prieteni la o casa Doina. De Paște mă petrec cu prietenii, oamenii mei dragi.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro.

Există și câteva tradiții și obiceiuri pe care el le respectă cu sfințenie, în perioada Paștelui. Irinel Columbeanu a recunoscut că iubește mielul și este de părere că nu este niciun păcat. Den asemenea, a zis că ține foarte mult la tradiții, iubește să meargă la biserică în noaptea de Înviere, pentru a lua lumină așa cum se obișnuiește în cele mai multe zone ale țării.

Vârsta nu a fost un impediment nici de data aceasta, pentru că afaceristul s-a distrat de minune alături de bunii lui prieteni. Casa Doina a fost locul ideal pentru a petrece ziua de Paște, pe care toți românii au așteptat-o cu sufletul la gură.

“Îmi place mult mielul. Nu e niciun păcat. Mănânc și drob, de toate. Nu știu dacă asta înseamnă tradiții sau nu, dar mie asta îmi place. Țin la obiceiurile noastre. Plus mersul la biserică, în noaptea de Înviere.”, a mai spus el pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2022 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.