Iulia Albu a luat la analizat ținutele mai multor persoane publice de la noi, printre care s-au aflat Dorian Popa, Jador, Bogdan de la Ploiești, dar și Selly. Deși vloggerul are mii de oameni care îl apreciază și îl respectă, sunt destul de multe persoane care nu îl au deloc la suflet și care nu au prea multe lucruri bune de afirmat despre el, iar printre acestea se află și fosta parteneră de viață a lui Mihai Albu.

Selly a reușit să depășească suma de 3 milioane de abonați pe YouTube și este foarte fericit. În ultima vreme au avut loc mai multe schimbări în viața sa, iar Iulia Albu este de părere că ar trebui să își schimbe și stilul vestimentar, deoarece nu i se potrivește deloc, Artistul a fost comparat cu nimeni altul decât Irinei Columbeanu și nu doar din punct de vedere al hainelor pe pe care alege să le poarte, ci și din punct de vedere al atitudinii.

Selly, criticat de către Iulia Albu

Frumoasa vedetă, sinceră din fire, a mărturisit că, din punctul său de vedere, Selly se pierde într-o mulțime de haine care nu îl reprezintă. Criticul de modă a spus clar că în cazul în care alegi să te imbraci trendy sau cool, așa cum o face el, trebuie să ai mare grijă la proporții. Hainele de brand nu garantează faptul că ținuta este una de succes, astfel că vloggerul ar trebui să acorde mai multă atenție acestor aspecte, dacă vrea să fie bine îmbrăcat.

„Ținutele și atitudinea lui Selly îmi amintesc foarte mult de Irinel Columbeanu. Cumva, Selly reușește să se piardă fără succes într-o mare de haine care nu îl reprezintă, aducând jertfa supremă pe altarul popularității. Dacă te îmbraci trendy sau cool, trebuie să ai grijă ca proporțiile să ți se potrivească. Faptul că porți haine de brand sau haine care sunt în tendințe nu îți garantează neapărat succesul. În această imagine aven un eșec de Zmeura de Aur”, a declarat Iulia Albu, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.