Internauții au criticat-o dur pe fiica Catincăi Roman, Calina, după ce pe social media au apărut imagini cu ea în timp ce dansa pe manele, chiar în momentul în care bunica sa, Mioara Roman, era înmormântată.

Înmormântarea Mioarei Roman a fost marcată de absențe notabile, generând controverse în mediul online. Printre cei care au lipsit se numără Calina, nepoata Mioarei Roman, și Petre Roman, fostul soț și tatăl Oanei Roman. Totuși, înainte de slujba de înmormântare, o filmare cu Calina dansând pe manele la ziua unei prietene a stârnit un val de critici pe social media. Evenimentul avea loc chiar în timpul priveghiului pentru Mioara Roman, iar gestul nepoatei a fost perceput ca fiind total inadecvat în contextul trist al pierderii unei persoane dragi.

Catinca Roman, mama Calinei, a venit în apărarea fiicei sale, explicând că aceasta a fost profund afectată de pierderea bunicii și că a fost prezentă la priveghi, petrecând ore în șir alături de sicriu și de cei apropiați.

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!”, a povestit Catinca Roman, pentru Click!

La rândul său, Calina a subliniat că fiecare persoană își trăiește doliul în propriul fel și că judecățile celor din mediul online sunt nejustificate și lipsite de sensibilitate.Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2024 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.