Petre Roman, fostul premier al României, a venit să își la "Adio" de la fosta sa soție, Mioara Roman, care s-a stins din viață în urmă cu trei zile, la vârsta de 83 de ani.

Petre Roman, fostul premier al României, a venit să-și ia rămas bun de la Mioara Roman, fosta sa soție, într-un moment plin de emoție și reculegere. Mioara Roman, mama Oanei Roman, s-a stins din viață pe 23 februarie, la vârsta de 83 de ani, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Petre Roman a fost printre primii care au venit să aducă omagii și să își exprime respectul față de Mioara Roman. Potrivit libertatea.ro, fostul premier a fost fotografiat intrând în capela în care a fost depus trupul neînsuflețit al fostei sale soții, purtând flori albe, simbol al purității și al doliului.

Cei doi, Mioara și Petre Roman, au trăit împreună o căsnicie de 34 de ani, iar despărțirea lor a avut loc în 2007. Cu toate acestea, nu și-au mai vorbit niciodată după acea perioadă, fostul premier căsătorindu-se rapid după divorțul de mama Oanei. Cei doi au avut o căsnicie tumultoasă care a captivat interesul opiniei publice timp de ani de zile.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, acolo unde va avea loc și slujba de înmormântare. Ulterior, sicriul va fi depus la cimitirul Reînvierea, din Sectorul 2.

„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman a avut grijă să respecte dorințele mamei sale, astfel că sicriul va fi înconjurat de flori albe, iar slujba va fi oficiată de patru preoți. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Februarie 2024 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.