După ce a fost acuzat că are datorii uriașe la stat, Cătălin Măruță a dorit să clarifice lucrurile și să își exprime partea sa de adevăr.

Recent, în mediul online au circulat informații care susțineau că familia Măruță ar avea o datorie de aproximativ 7 milioane de lei la stat, asociată cu două firme deținute de aceștia. Cătălin Măruță a intervenit pentru a clarifica situația, respingând ferm aceste acuzații și prezentând dovezi care atestă absența oricăror datorii către ANAF.

Prezentatorul de la PRO TV a subliniat că aceste zvonuri sunt nefondate și că deține documente oficiale din octombrie anul trecut care confirmă lipsa datoriilor față de stat. Măruță a calificat aceste speculații drept „o mare tâmpenie fără sens” și a subliniat că, dacă ar fi avut o astfel de datorie, ar fi fost confruntat cu măsuri din partea ANAF-ului.

„Este o bazaconie, nu este nimic adevărat, este o mare tâmpenie fără sens! Sunt aberații tot ce a apărut pe marginea acestui subiect. Crezi că statul te lasă în pace dacă ești dator o asemenea sumă uriașă? Crezi că ANAF nu îţi pune poprire pe conturi, nu ţi le blochează, dacă tu ai de dat șapte milioane de lei? Eu am de la ANAF documente care arată clar că nu avem nicio datorie la stat. O să ți le trimit și ție să vezi. Sunt documente trimise către noi în octombrie, anul trecut”, a spus Cătălin Măruţă pentru cancan.ro.

Cătălin Măruță a făcut și referire la noul film în care este implicat, intitulat „Tati Part-time”, precizând că distribuția a fost stabilită încă de la început cu Eva Măruță și Alex Bogdan în roluri principale. El a explicat că este acționar al acestui film și a mulțumit publicului pentru susținere.

Filmul „Tati Part-time” a stârnit interesul publicului și a ajuns în cinematografele din întreaga țară. Măruță și-a exprimat recunoștința pentru mesajele de susținere primite și a subliniat că, deși au apărut diverse comentarii și întrebări legate de producție, filmul este un proiect privat în care au fost investiți bani familiei sale.

„Mă bucur că vă place. Am primit foarte multe mesaje despre filmul «Tati part-time». E în toate cinematografele din România. Mâine o să fim cu o parte din echipă, Alex Bogdan, Eva, George Ivașcu, la Ploiești. Mulțumim mult de tot pentru toate mesajele de susținere, pentru că în ultima perioadă, a luat totul, așa, o turnură la care nu te aștepți, oameni care au văzut filmul, oameni care sunt supărați, oameni care înjură. Doamne, oameni buni! Hai să ne liniștim.

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2024 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.