Raluca Pastramă a dat primele declarații, la scurt timp după ce Ibrahim Abu a confirmat divorțul. Ce a declarat fosta soție a lui Pepe!

Raluca Pastramă, despre divorțul de al doilea soț

Ibrahim Abu, cel de-al doilea soț al Ralucăi Pastramă, a confirmat divorțul de vedetă, după ce mai multe zvonuri legate de acest subiect au început să apară în mediul online. Bărbatul a spus că nu își dorește decât să divorțeze pe cale amiabilă, pentru ca fiica pe care o au împreună să nu aibă de suferit peste câțiva ani. Mai mult de atât, Ibrahim a afirmat că nu au fost sortiți să fie împreună, dar că vor încerca să fie niște părinți responsabili.

Deși a preferat să păstreze tăcerea până acum, Raluca Pastramă nu s-a mai putut abține să nu dea câteva declarații, pentru ca toată lumea să fie lămurită în ceea ce privește divorțul său de al doilea soț. Ea a zis că au aproape un an de când nu mai sunt împreună, doar că s-au întâmplat foarte multe lucruri între timp și nu au reușit să divorțeze.

„În primul rând, eu sunt despărțită de el din luna ianuarie a acestui an, de la sfârșitul lunii ianuarie-februarie nu am mai format un cuplu. Ne-am mai întâlnit pentru copil, am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut!. Actele de divorț au fost înaintate, dar problema noastră e că am tălăgănit-o așa de la începutul anului și nu le-am depus efectiv, s-au tot întâmplat lucruri, fetița a fost tot bolnavă, răcește, are imunitatea scăzută, amândoi am avut treabă și aia a fost. Noi facem aproape un an de zile de când nu mai suntem împreună”, a declarat Raluca Pastramă, pentru spynews.ro.

Fosta soție a lui Pepe a recunoscut că s-au mai întâlnit doar pentru că au un copil împreună și că micuța lor are nevoie de ambii părinții în viața ei, mai ales că în ultima vreme a avut și câteva probleme de sănătate.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

„Eu am considerat că nu am de ce să dau explicații nimănui în presă pentru că eu nu sunt artist, nu cânt, nu dansez, nu prestez, nu fac nimic care să mulțumească publicul, așa că am preferat ca viața mea să rămână una privată. Eu nu am de ce să-mi mai afișez viața mea publică, nici măcar pe internet. Eu m-am retras din viața publică de când m-am despărțit de Pepe. Eu de acum trei ani și ceva nu am mai avut niciun contact cu presa, dar nu am simțit nevoia și nu am nevoie de presă în viața mea”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2023 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.