Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost desființați de internauți, după ce au postat cadourile copiilor pe Instagram. Mulți au zis că au făcut acest lucru doar ca să se laude.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, desființați în mediul online

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au reușit să atragă toate privirile asupra lor, în pragul sărbătorilor de iarnă. Primul lucru care a atras foarte multe comentarii negative din partea celor care îi umăresc a fost legat de bradul de Crăciun pe care și l-au cumpărat gata împodobit de către un designer. Imaginile respective au ajuns imediat pe rețelele sociale, unde oricine are dreptul să își dea cu părerea.

Nici măcar nu au reușit să se calmeze apele că aceștia au mai postat niște imagini care au atras la rândul lor nenumărate comentarii de hate. Aceștia au postat cadourile pe care fiicele lor le-au primit de Moș Nicolae, moment în care internauții le-au atras atenția că lauda de sine nu miroase a bine și că ar fi trebuit să se gândească de două ori înainte să o facă.

Unii le-au mai zis și că au cheltuit prea mulți bani pentru cadourile fiicelor lor, dar și că tabletele ar fi trebuit dăruite separat. De regulă, cei doi soți nu țin cont de gurile rele, pentru că ar face orice ce este mai bine pentru copiii lor, indiferent de banii pe care ar trebui să îi scoată din buzunar în acest sens, astfel că a le face o asemenea bucurie de Moș Nicolae nu a fost un efort financiar pentru ei

„Moșul vine cu dulciurile, nu contest că vă permiteți să luați fetelor tot ce își doresc, dar tabletele trebuiau date separat să știe că sunt cumpărate de voi! Sunt foarte mulți copilași sărmani care își întreabă părinții de ce lor le-a adus moșul doar o ciocolată, sau mai rău…nimic! Noi, ca și părinți greșim în unele privințe…” „Prea multe cadouri totuși pentru fete! Moș Crăciun trebuie să aibă și el loc! Tabletele puteau fi de Crăciun! Miroase a laudă aici!”, au transmis oamenii în comentarii.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2023 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.