Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate, iar din acest motiv timp de două săptămâni s-a ridicat cu greu din pat. Iată ce afecțiune se confruntă artista!

Elena Gheorghe, probleme serioase de sănătate

Elena Gheorghe este o femeie activă, căreia nu îi place deloc să piardă vremea și care susține concerte în toată țara, dar cu toate acestea problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap. Vedeta a fost nevoită să stea, timp de două săptămâni, la pat și a decis să ceară și sfatul unui medic, pentru a afla cu ce anume se confruntă și ce ar trebui să facă pentru a nu mai ajunge într-o asemenea situație.

Astfel, odată ajunsă pe mâna medicilor, artistei i s-au făcut mai multe analize și investigații, după care i s-a pus un diagnostic nu tocmai plăcut. Elena Gheorghe a aflat că are o hernie cervicală.

Cel mai tare a durut-o faptul că medicii i-au zis că va trebui să se opereze și că nu ar putea să ducă la bun sfârșitul turneul pe care îl pregătise și pentru ca muncise din greu. Toate planurile i-au fost date peste cap și nu i-a venit să creadă că a ajuns într-un asemenea punct al vieții sale, șocul fiind unul destul de mare.

„Am o hernie cervicală și m-a cam ținut la pat două săptămâni. A fost destul de urâtă, am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat și că nu voi mai putea să mai fac turneul și tot ce îmi propusesem pentru 2023, iar atunci când îți dai seama că te trezești din pat efectiv și ți se spune acest lucru, tu făcând niște eforturi și niște planuri în acea direcție, nu-ți vine să crezi, ești cumva șocat”, a declarat Elena Gheorghe, conform spynews.ro.

Din fericire, a ajuns pe mâna oamenilor potriviți, nefiind nevoită să renunțe la toate planurile sale, în ciuda problemelor de sănătate pe care nu le poate rezolva, dar pe care trebuie să le țină sub control cumva.

„Am avut mare, mare noroc să cad pe niște mâini bune și mi-am revenit în timp record și am reușit să duc totul la bun sfârșit. Desigur, aceste probleme nu se pot rezolva, dar le țin sub control. Nu iau tratament, fac acupunctură, exerciții și le țin astfel așa sub control și momentan sunt foarte bine”, a mai explicat artista.

Citeste si:
Importanța filtrului de apă şi beneficiile pentru sănătatea ta
Importanța filtrului de apă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2023 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.