Elena Gheorghe a povestit cum anume l-a cunoscut și cum a ajuns să se îndrăgostească de Cornel Ilie, cel care i-a devenit partener de viață, soț și mai presus de toate un prieten de nădejde. Este și a fost mereu genul acela de bărbat pe care s-a putut baza și care nu a uitat să îi arate niciodată faptul că o iubește.

Elena Gheorghe, despre perioada în care s-a îndrăgostit de soțul ei

Elena Gheorghe și Cornel Ene au o relație care durează de mai bine de 20 de ani, dar cu toate acestea au încercat să fie discreți cu anumite aspecte care țin de viața privată și pe care nu și-au dorit să le împărtășească și cu alte persoane. Astfel, foarte mulți nu au deloc idee cum au ajuns să se cunoască, iar mai apoi să formeze un cuplu. Într-un interviu pe care artista l-a acordat recent a vorbit și despre acest aspect din viața lor.

Ei bine, frumoasa cântăreață a povestit că la început ea și soțul ei au fost buni prieteni și că își povesteau orice. Cei doi vorbeau inclusiv despre partea sentimentală de la vremea aceea, își dădeau sfaturio, râdeau mult și ușor, ușor și-au dat seama că tot ceea ce aveau ei era mai mult decât o simplă prietenie, așa că de ziua ei de naștere, artista și-a făcut curaj și i-a zis lui Cornel tot ceea ce simțea pentru el.

Mai mult de atât, a afirmat că a riscat totul pentru el și pentru iubirea pe care i-o purta, deoarece bunica acesteia avea deja pregătit un machidon pe care voia să i-l prezinte nepoatei sale, lucru cu care nu a fost de acord, dar în legătură cu care nici nu putea să își dea cu părerea prea mult, pe motiv că avea un mare respect pentru femeia care a crescut-o încă de mic copil și care a făcut o sumedenie de sacrificii pentru ea.

‘’Cornel mi-a fost cel mai bun prieten la început. Ne povesteam despre tot, inclusiv despre partea sentimentală de atunci. Ne sfătuiam, râdeam mult și, ușor-ușor, ne-am dat seama că între noi e ceva mai mult decât o simplă prietenie. De ziua mea, mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt, practic eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el. (zâmbește). Dada deja avea pregătit un machidon pentru mine, dar era prea târziu’’, a declarat Elena Gheorghe, pentru viva.ro.

Citeste si:
Au trecut cinci luni de când Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai....
Au trecut cinci luni de când...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2022 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.