Elena Gheorghe a primit, în repetate rânduri, oferta de a participa la Survivor România sau la Asia Express, dar a refuzat de fiecare dată. I-ar plăcea să aibă parte de o experiență de genul acesta, dar are un motiv întemeiat pentru care nu a putut da curs invitației producătorilor până acum.

Elena Gheorghe a refuzat să participe la Asia Express și Survivor

Elena Gheorghe este o artistă cu o voce impresionantă, care atunci când urcă pe scenă îi cucerește imediat pe cei aflați în fața sa. Iubește să cânte și asta știe cel mai bine să facă, dar nu neagă că i s-a propus să participe la anumite proiecte de televiziune, din care nu spera niciodată că va face parte. A preferat mereu să se facă remarcată prin muzică, dar nu acesta este motivul real pentru care a refuzat invitațiile primite.

Având doi copii care nu s-ar descurca în absența sa, frumoasa artistă preferă să le fie alături în acești ani de viață, iar pentru a participa la niște emisiuni precum Asia Express sau Survivor ar fi trebuit să lipsească timp de câteva săptămâni bune de acasă, iar Elena Gheorghe nu își poate permite luxul acesta.

Și-ar fi dorit extrem de tare să se bucure de asemenea experiențe alături de soțul ei, Cornel Ene, doar că ambii sunt atât de prinși în ceea ce privește creșterea micuților încât după ce s-au mai gândit la propunere, au refuzat.


“Am primit multe invitații pentru Survivor, dar nu mă văd acolo, pentru că aș lipsi foarte mult de acasă, nu aș putea sta cu copiii. Ca idee, ar fi o experiență, dar deocamdată am zis nu. La un moment dat, am fost sunată insistent pentru Asia Express și chiar mă gândeam cu soțul meu că așa ar mai merge. Ar fi mai ușor, să fiu cu cineva cunoscut, cu soțul sau soru-mea. Dar aș refuza și acum, avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi”, a declarat Elena Gheorghe, conform playtech.ro.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.