Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat piesa ”Cu pistolul la tâmplă”, în urma experienței din America Express, în care erau pe punctul de a-și pierde viața. Ce au avut de zis fanii competiției!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, criticați dur în mediul online

Într-una dintre cele mai recente ediții ale emisiunii America Express, chiar înainte de cursa pentru ultima șansă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda împreună cu echipa lor au fost atacați. Reporteriței lor i s-a pus pistolul la tâmplă, iar de teama celor doi motocicliști înarmați, concurenții au intrat repede în mașină și au sperat că lucrurile nu se vor înrăutăți.

În noaptea respectivă, aceștia au dormit la hotel, iar securitatea lor a trecut la un alt nivel, pentru că nimeni nu își dorea să mai treacă prin așa ceva sau să îi fie viața pusă în pericol. Din fericire, s-a terminat totul cu bine și chiar dacă au fost eliminați din competiției, nu au regretat neapărat, pentru că șocul a fost prea mare, ca să se mai gândească la locul lor în emisiune.

La doar câteva ore distanță de la difuzarea ediției, cei doi foști concurenți au lansat o piesă despre tot ceea ce au trăit în noaptea aceea, iar reacțiile fanilor nu au fost tocmai cele care s-au așteptat.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost dur criticați, din simplu motiv că au decis să lanseze o asemenea melodie, unii considerând că nici măcar lucrul acesta nu îi ajută să își spele imaginea pe care și-au făcu-o în cele trei etape de America Express.

”2 prosti , va meritati”, ”Pistoalele erau de jucărie ? 😁”, ”Nu imi vine sa cred ca ai facut o melodie despre asta, ce cringe”, ”Eh suna de parca ati supravietuit razboiului, tare dramatic.:) Desi clar a fost o experienta traumatizanta dar nu chiar cum o descriu versurile. Oricum melodia suna bine, este foarte catchy si are toate sansele sa ajunga mare hit”, ”Eu nu cred ca a fost asa periculos cum se arata. Sa nu uitam ca si in sezonum trecut au fost focuri de arma si daca tin minte bine, un reporter a fost atacat un reporter. Sa nu uitam ca fiecare echipa are securitate in permanenta dupa ea. Melodia e frumoasa, dar nu va spalati imaginea cu ea. Nu felul in care ati tratat totul, modul in care ati vorbit☹️”, ”Ha ha… tu vrei sa ți speli imaginea baietel…. Ai fost prea penibil , nu vei reuși 😂😂😂”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2023 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.