Despărțirea de Babs l-a făcut pe Dorian Popa să urce drogat la volan și a vorbit despre acest moment greu din viața sa, în cel mai recent video postat pe canalul său de YouTube.

Despărțirea de Babs, un moment dificil pentru Dorian Popa

Au trecut două săptămâni de când Dorian Popa a fost prins drogat la volan și conducând în halat și lenjerie intimă. Până la primirea rezultatelor analizelor de sânge, vloggerul a păstrat tăcerea și și-a văzut în continuare de viața sa, ca și cum nu s-ar fi întâmplat mare lucru.

În această dimineață, el a postat o filmare pe canalul său de YouTube, unde a vorbit despre cele întâmplate și care a explicat că trece printr-o perioadă mai grea, din cauza separării de Claudia Iosif, cunoscută de toată lumea drept Babs, cu care era împreună de mai bine de 11 ani. Dorian Popa a simțit nevoia de mai multă liniște și relaxare, găsindu-și refugiul în droguri și fiind nevoit să suporte consecințele.

”Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs. Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză”, a povestit Dorian Popa, pe YouTube.

Nici așteptarea rezultatelor nu a fost un lucru simplu pentru Dorian Popa, care a descris cele zece minute ca fiind cele mai lungi și grele din viața. Cel mai mare regret pe care îl are, deși este conștient că nu are nicio scuză, este că a fost un exemplu negativ pentru cei care îl urmăresc.

Acesta nu vrea să mai aibă parte de asemenea momente în viața sa, fiind conștient că a fost una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut în toți anii lui de carieră, iar șocul a fost unul mare pentru fanii săi, din cauza faptului că vloggerul a promovat mereu un stil de viață sănătos.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

„Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, minutele în care mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu îmi mai doresc să trec prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Nu merit. În momentele în care acele 10 minute au trecut, rezultatul a fost că în saliva mea există urme de canabis. Trebuie să vă recunosc, într-o notă ușor amuzantă, că și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină, probabil pentru că sunt o fire mai energică”, a mai zis Dorian Popa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2023 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.