Sorin Bontea s-a angajat la doar 16 ani
Sorin Bontea este unul dintre cei mai mari și cunoscuți chefi din țara noastră și a intrat la inimile oamenilor datorită emisiunii Chefi la cuțite. Ani la rândul, milioane de români au stat cu ochii pe ei, tocmai de aceea mare le-a fost mirarea, când au auzit că nu vor mai face parte din următorul sezon al emisiunii de la Antena 1.
Invitat în podcast-ul moderat de Mihai Morar, acesta a făcut câteva dezvăluiri legate de trecutul lui și despre cât de greu i-a fost înainte de ajunge să fie cunoscut de o țară întreagă. Acesta s-a angajat pentru prima dată la vârsta de doar 16 ani, pe vremea când cei de vârsta sa nu aveau idee pe ce drum să meargă în viață.
Era doar un copil, când s-a angajat la Gospofina și un bar, în Piața Amzei. Lucra acolo acolo ca ajutor de bucătar, iar după trei ani a fost nevoit să renunțe la locul acela de muncă pentru a merge în armată, deoarece pe atunci armata era obligatorie. După ce s-a întors, s-a angajat ca bucătar și câștiga undeva la 2150 lei, dar nu neagă faptul că primii ani în bucătărie au fost unii extrem de grei, pentru că implica multă muncă fizică.
Așadar, drumul lui Sorin Bontea către succes nu a fost deloc unul simplu, dar el a îndurat totul și acum se bucură de o viață mult mai bună decât cea pe care o avea la începuturile carierei sale.
„Am câștigat primii bani la muncă, m-am angajat la 16 ani. Eu am trecut prin multe, eram puști, eram copil pe atunci. Am lucrat prin Piața Amzei la Gospodina și un bar, după 1990. Era genul ăla de alimentară unde te duceai și luai semipreparate. Eu lucram acolo ca bucătar. Eram tot ajutor de fapt…
Am lucrat trei ani, apoi m-au trimis în armată și m-am întors și tot așa era… Cred că ajunsesem bucătar, de la 1.500 de lei aveam vreo 2.150. Pe acolo era salariul. Primii ani în bucătărie au fost foarte grei. Curăţai cartofi, ceapă, cărai marfă, nu făceai mare lucru. Era foarte multă muncă fizică”, a declarat Sorin Bontea, în podcast-ul lui Mihai Morar.
Citeste si:Primul tău job: Top 3 aspecte importante pe care trebuie să le ştii
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Mai multe hoteluri de pe litoralul bulgăresc ar putea rămâne închise din...
Sursa: wall-street.ro