Confruntarea cu Daniel Balaciu a venit la pachet cu câteva consecințe în cazul Danei Roba, care a fost nevoită să cheme ambulanța, refuzând mai apoi să fie transportată la spital.

Dana Roba a chemat ambulanța acasă

Dana Roba nu trece prin cea mai bună perioadă din viața, iar prima confruntare cu Daniel Balaciu a venit la pachet cu un stres puternic, din cauza căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Faptul că l-a văzut pe bărbatul care a vrut să o ucidă a dus la agravarea stării sale, fiind nevoită să ceară ajutorul medicilor.

La câteva zile după ce și-a revenit, make-up artista a dat câteva declarații și a povestit prin ce a fost nevoită să treacă, spunând și că și-ar dori să nu e mai agite și să se enerveze atât de tare, doar că pur și simplu nu o poate face. Din cauza confruntării pe care a avut-o cu tatăl fiicelor sale, a rămas cu o durere puternică de cap, dar și de coloană, amețește foarte repede și crede că totul se întâmplă din cauza stresului.

Medicii care au venit în locuința sa, i-au dat un nou tratament, pentru că nu a acceptat să fie dusă la spital, preferând să rămână acasă alături de iubitul ei și de fiicele sale. De asemenea, a povestit că urmează să facă un control în București, după care se va programa la operația de reconstrucție a frunții pe care a tot amânat-o din mai multe motive.

Este convinsă că viața sa va fi una din ce în ce mai bună și este recunoscătoare pentru sprijinul pe care îl primește din partea lui Beni și crede, în același timp, că pentru fostul ei soț va fi din ce în ce mai greu, mai ales după ce va primi sentința finală.

„Eu nu vreau să mă mai agit și să mă enervez. Vreau să spun că de când am fost la confruntare, am rămas cu o durere foarte mare de cap, de coloană. Amețesc foarte tare, de la stresul ăsta puternic. Acum sunt sub un alt tratament. Ieri a fost ambulanța la mine acasă și mi-a dat un tratament. Nu am vrut să mă transporte la spital, am vrut să stau acasă.

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...

Mi-au dat un tratament și acum mă simt mai bine. Eu mă voi duce luni la control, vin la București. Vreau să mă programez la operația de reconstrucție. Viața mea va fi bine. Viața lui, în schimb, nu va fi. În curând i se va da sentința finală. Va fi nasol cu el, dar el și-a dorit să fie aici. Trebuie să plătească pentru ce a făcut”, a declarat Dana Roba, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2023 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.