Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales data nunții, dar nu au păstrat-o doar pentru ei. Cum va arăta una dintre cele mai importante zile din viața lor!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales data nunții

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au o relație frumoasă, la care multe persoane de vârsta lor nici măcar nu visează, iar acum sunt mai fericiți ca oricând, pentru că au început să facă pregătiri intense pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor. Cei doi îndrăgostiți au mari emoții pentru ziua în care își vor uni destinele și își doresc ca totul să iasă ca la carte.

Recent, cei doi au anunțat data nunții și au transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Se iubesc, sunt tineri și fericiți, dar mai ales pregătiți pentru a-și duce relația la un alt nivel într-o locație de vis care îi reprezintă în totalitate. Cei doi se vor căsătorie în luna iunie a anului viitor, ceea ce înseamnă că au suficient de mult la dispoziție, pentru a o organiza.


„It’s a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm (...) Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, au transmis îndrăgostiții pe Instagram.

Ambii visează la o nuntă micuță, care să aibă în jur de 100 de invitați, care să fie ori prietenii lor, ori să facă parte din familie. Vor ceva nu foarte elegant, pentru ca toată lumea să se poată distra, să se simtă bine și să rămână cu o amintire frumoasă. De asemenea, Oana Moșneagu a povestit că își dorește să poarte o rochie fără mânecă sau trenă, pentru a se mișca în voie, dar pe care nu a ales-o, ci încă o caută. Înainte de a face alegerea finală, vrea să fie sigură că este cea care merită cu adevărat.

Citeste si:
Noaptea Dansului: Punctele fierbinți de pe Calea Victoriei în care...
Noaptea Dansului: Punctele...

Nimic nu se compară cu fericirea pe care o simt cei doi îndrăgostiți în momentul de față în ceea ce privește marele eveniment care va avea loc la începutul verii viitoare.

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”, a povestit Oana Moșneagu, pentru XNS.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Octombrie 2023 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.