Denise Rifai l-a invitat pe Klaus Iohannis în emisiunea sa de la Kanal D și speră ca acesta să îi accepte invitația.

Klaus Iohannis, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Denise Rifai se pregătește intens pentru noul sezon al îndrăgitei emisiuni ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta este foarte încântată de rezultatele pe care le-a obținut anterior, iar de data aceasta vrea să ducă totul la un alt nivel, iar despre acest lucru a vorbit chiar în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, prezentă fiind în cadrul unui eveniment monden.

Sezonul trecut, prezentatoarea a adus în platou persoane celebre, pe care nimeni nu se aștepta ca va reuși să le convingă să se așeze pe acel scaun, având în vedere întrebările pe care le-au primit și este foarte fericită pentru cum a ieșit totul. Acum, emisiunea sa de la Kanal D se află în topul celor mai îndrăgite de la noi din țară și nu poate decât să se bucure pentru faptul că munca sa a dat roade.

Din câtea dat de înțeles vedeta, noul sezon este și el unul plin de surprize, dar și mai mare i-ar fi bucuria dacă ar accepta Klaus Iohannis invitația sa. Președintele țării este unul dintre oamenii pe care și-i dorește cel mai tare în platou și consideră că nu este singura, pentru că având în vedere că este votat de milioane de români, mai mult ca sigur și ei vor să vadă cum este liderul lor cu adevărat. Profitând de ocazia că oferea un interviu, ea l-a mai invitat o dată, doar că momentan nu a primit niciun răspuns din partea sa.

Are mari emoții pentru ceea ce urmează să se întâmple și speră că lucrurile vor ieși fix așa cum își dorește, iar Klaus Iohannis îi va un răspuns pozitiv, în cele din urmă.

„Președintele României trebuie să vină la “40 de întrebări”. Domnule Președinte, vă așteptăm. Ar fi o emisiune pe cinste, absolut. Trebuie să vină, pentru că Președintele este votat de milioane de români, este singura emisiune de tip portret din media românească, aici la Kanal D. Președintele României trebuie să ni se arate, pentru că noi cu toții vrem să îl cunoaștem, așa cum e el, omul din spatele Președintelui.”, a declarat Denise Rifai, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2023 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.