Oana Roman a spus clar unde se duc banii ei și de ce acum preferă să nu mai investească în haine sau în alte lucruri scumpe, care la finalul zilei nu îi aduc nicio satisfacție. Iată ce a mai declarat!

Oana Roman, despre economiile sale

Oana Roman obișnuia, la fel ca orice femeie, să investească bani mulți în haine scumpe, bijuterii sau tot felul de accesorii, dar odată cu trecerea timpului, a realizat că nu acestea sunt lucrurile care contează cu adevărat în viață pentru ea, așa că a început să își cheltuie economiile pe alte lucruri. Vedeta a povestit într-un interviu că, în punctul în care a ajuns, preferă să călătorească alături de fiica sa, Isa, să își facă amintiri frumoase împreună și să se bucure de fiecare loc pe care îl vizitează, pentru că în fond acestea sunt lucrurile cu care rămân.

Așadar, fiica lui Petre Roman a decis să investească mai mult în ea, iar călătoriile sunt cea ma bună modalitate de a face asta, tocmai de aceea, acum se află în Franța, une va sta câteva zile, până când fata ei și a lui Marius Elisei va începe școala. Toți cei care o urmăresc știu că este țara sa de suflet și că are anumite locuri în care merge în fiecare an și pe care le adoră.

„Eu încă mă bucur de vară și de încă o minivacanță care începe mâine. Călătoriile sunt amintiri prețioase care nu se pierd niciodată, pentru că rămân în suflet pentru totdeauna. Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte «fitze». Pun bani deoparte pentru călătorii și consider că sunt bani investiți pentru suflet. Isa descoperă lumea și petrece timp de calitate alături de mine. Acesta e cel mai frumos cadou pe care i-l pot oferi”, a transmis Oana Roman, pe rețelele sociale.

În ceea ce privește începerea școlii, Oana Roman a decis să o înscrie pe Isa la o școală privată, care se află foarte aproape de locuința lor din Pipera, fiindu-i astfel mult mai ajutor să ajungă. Mai mult de atât, fiica lui Petre Roman a decis să se implice și ea așa cum poate și i-a propus directoarei să țină cursuri de bune maniere pentru cei mici, în care le va explica acestora cum trebuie să se comporte în societate, ce înseamnă politețea, cum să pună o masă, dar și cum să se comporte când merg în vizită și este foarte fericită că i s-a oferit ocazia să facă această activitate.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

„Am mutat-o la o școală privată, care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare. Le voi explica și ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a zis vedeta într-o emisiune TV, conform cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2023 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.