Dana Roba a zis clar câți bani câștigă, după ce în urmă cu doar câteva zile s-a întors la muncă. Ce a povestit make-up artista și cum reușește să treacă peste această perioadă grea din viața sa!

Dana Roba, despre banii pe care îi câștigă

Dana Roba nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, după ce fostul ei partener de viață a încercat să o ucidă, după ce i-a furat suma de 20.000 de euro. Make-up artista a fost în comă din cauza loviturilor de ciocan pe care le-a primit în cap și și-a revenit la câteva zile distanță. Nu și-a putut folosi mâinile un timp, după care a început ușor, ușor să își reia activitatea, iar acum începe munca undeva pe la 05:30 dimineața și o termină la 19:00, dar nu se plânge, ci mai degrabă se bucură că poate să își câștige existența.

Make-up artista s-a lovit de tot felul de situații, în clipa în care a revenit la salon, mai ales că multe dintre vechile sale cliente au renuțat la ea, doar pentru că nu mai arată la fel ca înainte, dar încearcă să se concentreze doar pe cele care cer să fie machiate de ea. Medicul i-a recomandat la rândul lui să muncească, pentru că în felul acesta va avea o recuparare mult mai rapidă, având în vedere că face un efort considerabil în a-și folosi mâinile, iar ea a reușit prim muncă să treacă mai ușor peste această perioadă grea pe care o traversează din toate punctele de vedere.

În cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat, ea a mai vorbit și despre prețurile pe care le are în această perioadă aglomerată datorită mireselor care își doresc să poarte un machiaj realizat de ea într-o zi atât de importantă din viața lor. Pentru un machiaj normal, Dana Roba cere 400 de lei, iar pentru unul precum este cel de mireasă primește 700 de lei.

Având în vedere faptul că este nevoită să facă mai multe intervenții, în viitorul apropiat, fiecare ban este important pentru ea.

„Este o perioada aglomerată cu mirese multe, dar mă bucur mult că pot să muncesc. 400 lei iau pentru un machiaj normal și 700 lei pe un machiaj de mireasă și fac și păr. Totul este legal, le dau clientelor mele bon fiscal, tot. Lucrez de dimineața de la 5.30 până la 19.00. Am în jur de cinci, șase cliente pe zi și vreau ca fiecare dintre ele să fie mulțumită de mine”, a declarat Dana Roba, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Ce au transmis Laura Giurcanu și Sânziana Negru, după ce au...
Ce au transmis Laura Giurcanu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2023 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.