Laura Cosoi este o mamă și o soție dedicată, iar cele trei fiice sunt tot ceea ce și-a putut dori mai tare pe lume. Mulți s-au întrebat dacă își mai dorește sau nu un copil. Ce a declarat!

Laura Cosoi își trăiește visul

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate persoane publice de la noi din țară, iar viața ei a fost una presărată atât cu momente bune, cât și cu unele despre care nu poate afirma același lucru. Cel mai tare se bucură de faptul că are o familie fericită, un soț care o iubește și cu care are o relație bazată pe comunicare, respect și înțelegere, dar mai ales trei fete de creșterea cărora se ocupă împreună.

Din câte a declarat chiar ea, niciodată nu și-a imaginat că va fi mama a trei fete și nici că va trăi asemenea emoții sau că va avea o viață plină precum cea pe care o trăiește acum. Deși este foarte fericită, iar cele trei fiice pe care le are îi ocupă tot timpul, frumoasa actriță nu neagă faptul că s-a gândit cum ar fi să rămână însărcinată pentru a patra oară, iar de data aceasta spera să fie un băiat.

Cosmin, partenerul ei de viață, și-a dorit încă din momentul în care a rămas pentru prima dată gravidă să aibă un băiat, dar nu a avut noroc. Momentan, ea crede că lucrurile se întâmplă Dumnezeu, iar dacă ar rămâne gravidă pentru a patra oară, nimic nu îi va garanta faptul că va aduce pe lume un băiețel, nefiind nimic în mâinile lor. Ambii se asigură că fiicelor lor nu duc lipsă de nimic și că au parte de cea mai bună educație, iar fanii din mediul online sunt mereu ținuți la curent cu tot ceea ce fac, Laura Cosoi fiind o persoană foarte activă pe social media.

„Este un vis să fiu mamă de trei fete. Nu îmi imaginam că aș putea să trăiesc așa emoții, să am o viață așa de plină și de binecuvântată, dar totodată mi se întâmplă și atunci mă bucur și nu contenesc să mulțumesc. Eu sigur nu m-am gândit la un băiețel, dar Cosmin și-a dorit, încă de la primul copil, să fie și un băiețel, la un moment dat. Există și ideea aceasta lui Cosmin, că nu poți să îți dorești ceva ce nu poți controla, motiv pentru care… Cum vrea Dumnezeu!”, a declarat Laura Cosoi, pentru impact.ro.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

Deși poate simt nevoia să stea amândoi, nu pleacă niciodată în vacanțe fără copiii lor, iar anul acesta vor merge undeva la mare, în Franța, dar toți cinci împreună.

„Momentan nu avem planuri pentru vacanță. O să mergem undeva la mare, probabil în Franța, dar nu am stabilit nimic. Preferăm vacanțele în formula de 5, întotdeauna au mers și ele cu noi în vacanțe”, a mai zis ea/


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2023 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.