Theo Rose și Anghel Damian au purtat astăzi o discuție, la Story, care a stârnit hohote de râs în rândul fanilor. Ce le-a povestit artista și cum a decurs totul!

Theo Rose și Anghel Damian, în așteptarea ursitoarelor

Theo Rose l-a adus pe lume pe fiul său și al lui Anghel Damian, în ziua de 14 iunie. Artista a născut la 09:17, cel mic a avut 54 de centimetri și 3800 de grame și chiar dacă mama lui s-a pregătit timp de nouă luni să nască pe cale naturală, acest lucru nu a fost posibil. Pe ultima sută de metri, medicul a remarcat că era ceva în neregulă și au convenit ca artista să îl aducă pe lume pe Sasha Ioan cu ajutorul unei operații de cezariană, de care vedeta s-a temut extrem de tare, dar care nu a mers chiar atât de rău pe cât s-ar fi așteptat.

De asemenea, a mărturisit că recuperarea este și e una ușoară, iar zilele acestea urmează să meargă acasă alături de cel mic. Momentan, Theo Rose este încă la spital, de unde chiar astăzi a postat niște imagini pe seama cărora fanii ei s-au amuzat copios și totul a pornit de la un telefon pe care mama ei i l-a dat și a îndrumat-o să respecte o tradiție de prin zona lor, pentru venirea ursitoarelor.

„Leșinați dacă vă zic. Îmi dă mama mesaj pe grupul familiei și zice așa: Să pui pe o tavă niște sare, piper, semințe și zahăr că vin ursitoarele. Eu, bineînțeles că am înțaceles repede, am trăit la țară, în misticism cu totul și m-am conformat. Am sunat și am zis să ne aducă un pliculeț de zahăr. A venit, zâmbea doamna asistentă, părea că și ea știe despre ce e vorba. Mama a zis că vin ursitoarele. Anghel m-a ajutat să pun toate astea așa pe tavă și acum s-a întins în pat și a zis: Și cine sunt ursitoarele?”, a povestit Theo Rose, la Story.

Ca de fiecare dată, artista a decis să le povestească și fanilor ei, iar în timp ce făcea lucrul acesta, i-a adresat mai multe întrebări partenerului ei de viață, Anghel Damian, care după ce a auzit că vin ursitoarele a întrebat-o în glumă pe partenera sa de viață cine sunt ursitoarele, moment în care artista i-a enumerat câteva vedete de la noi din țară.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Cine ai fi vrut? Zi-mi și mie sincer. Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, cine măi? Anna Lesko. Câte or veni? Am patru grămezi, mai zi una.”, a zis Theo Rose.

„Tot ce zic se întoarce împotriva mea.”, i-a răspuns Anghel Damian.

Hai, măi, zi cine. Mădălina Ghenea? Hai, măi, că nu zic nimic. Când m-a întrebat, eu i-am răspuns că sunt niște spirite.” a adăugat ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2023 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.