Theo Rose a născut, prin cezariană, în dimineața zilei de 14 iunie 2023. Ce mesaj a transmis artista, dar și apropiații ei despre venirea pe lume a lui Sasha Ioan!

Theo Rose a născut, pe 14 iunie 2023

Ziua de 14 iunie este și va fi mereu una extrem de importantă pentru Theo Rose și pentru partenerul ei de viață, Anghel Damian, deoarece este cea în care a venit pe lume fiul lor. Imediat după ce Sasha Ioan s-a născut, proaspăta mămică a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram, mulțumind pentru toate mesajele pe care le-a primit, spunându-le celor care o urmăresc că își ține copilul în brațe și că le va povesti cum a decurs totul, imediat ce își va mai reveni.

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a scris Theo Rose, la Story.

Sursa foto: Theo Rose/InstaStory

Tatăl artistei a fost primul care a dat declarații despre cel mai nou membru al familiei, fiind extrem de fericit că a venit pe lume nepoțelul pe care toată familia l-a așteptat cu brațele deschise și pe care deja l-a cunoscut și el. A avut mari emoții, iar ce mai mare fericire a sa a fost legată de faptul că Sasha Ioan a venit pe lume perfect sănătos și chiar a dezvăluit că acesta le va purta numele de familie.

”Sunt tare fericit și bucuros! Am avut emoții mai mari decât Theo. Nu am vorbit cu Theo, nici nu am îndrăznit să o deranjez, voi fi la vizită la ora 15:00. Din ce am văzut, din postările familiei, observ că este în regulă, a fost o naștere bună și frumoasă, un copil zdravăn, sănătos și speram să decurgă normal. Destul de mare copilul, foarte bine dezvoltat. Noi ne bucurăm grozav, este o realizare extraordinară. așteptăm de mult timp, anii trec peste noi. Ne bucurăm tare mult că a apărut. Am pielea de găină pe mine, este o bucurie enormă, nu prea am întâlnit astfel de stări.

Deci se numește Diaconu, după Theo, după noi, Sasha-Ioan. Noi ne bucurăm grozav, este pentru noi primul nepoțel, este o realizare extraordinară, așteptăm de mult timp.”, a declarat tatăl lui Theo Rose, pentru Antena Stars.
Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, va fi nașa de botez a micuțului Sasha Ioan și nu există fericire mai mare pentru ea în momentul acesta. La scurt timp după ce artista a născut, ea a transmis un mesaj emoționant pe contul ei oficial de Instagram, unde a spus că micuțul Sasha i-a cucerit din prima clipă și i-a făcut să verse lacrimi de fericire pe fieacare în parte. Oamenii au așteptat și declarațiile lui Anghel Damian care întârzie să apară.

"Doamne, mulțumim pentru Sasha Ioan, minunea de băiețel iubit, bobocul trandafirului nostru. Sasha, bine ai venit să ne faci lumea mai frumoasă! Ne-ai cucerit instant, ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire!", a transmis Raluca Diaconu, pe Instagram.

Horia Brenciu a transmis și el un mesaj, pe pagina sa ofiială de Facebook, unde a postat și niște imagini cu proaspăta mămică și le-a dezvăluit oamenilor că Sasha Ioan a venit pe lume având 54 de centimetri și 3800 de grame.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

„A venit pe lume Sasha!!! 54 cm, 3800 g! Theo Rose, să fie într-un ceas minunat!!!! Felicitări, tatii Anghel! Bravo, copii!”, a scris Horia Brenciu, pe Facebook.

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2023 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.