Showbiz 24 Mai 2023 16:15 de Diana Oprișan
Laura Giurcanu pleacă în America Express alături de buna sa prietenă, Sânziana Negru. Influncerițele se consideră norocoase din simplul motiv că au fost alese să aibă parte de o experiență de genul acesta. Ce înseamnă competiția pentru ele!

Laura Giurcanu, despre America Express

Sezonul acesta, Laura Giurcanu și Sânziana Negru vor participa și ele împreună la America Express, iar fanii care stau zilnic cu ochii pe ele în mediul online sunt extrem de curioși să vadă cât de bine se vor descurca vedetele, dar mai ales cât de mult vor rezista. Ambele știau în ce se bagă, încă de când au primit propunerea, pentru că au urmărit cu mare interes celelalte sezoane, iar Laura a declarat că se simte norocoasă, pentru simplul motiv că are ocazia să participe alături de prietena sa în concurs, având în vedere cât de multe persoane și-ar dori să fie în locul lor.

De asemenea, sunt conștiente că este vorba despre o experiență unică în viața lor, pe care nu ar putea să o cumpere cu toți banii din lume, motiv pentru care sunt și mai recunoscătoare și și-au propus să se bucure de tot ceea ce li se va întâmpla la cote maxime.

„Da, cu siguranţă! Ştiam emisiunea, ştiam formatul, urmărisem, eram mega fane. Amândouă ne gândeam cum ar fi să facem asta. Şi cred că foarte multă lume şi-ar dori să meargă acolo. Chiar îi spuneam şi Sânzianei că suntem foarte norocoase că am fost cumva alese să facem chestia asta. Eu ştiu reacţiile pe care le-am primit de când s-au anunţat echipele, de la oameni, de la prieteni, de la oricine din jurul meu. Şi toată lumea spune “Doamne, e visul meu să fac asta!”. Şi cam atât de tare ne doream şi noi înainte să ajungem să participăm. Suntem conştiente că este o mega experienţă pe care nu o poţi cumpăra cu toţi banii din lume. Avem de gând chiar să ne bucurăm de ea şi să o trăim la intensitate maximă.”, a declarat Laura Giurcanu, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Deși are mare încredere în ea, Laura Giurcanu are și câteva temeri legate de lucrurile pe care vor fi nevoite să le atingă sau să le consume. În ciuda acestui aspect, consideră că echipa lor va fi capabilă să ducă la bun sfârșit chiar și cele mai grele probe din concurs.

„Dacă ar fi să mă gândesc la o temere, ar fi tot în registrul ăsta de lucruri scârboase pe care va trebui să le atingem, să le mâncăm, dar nu este chiar o teamă, sinceră să fiu. Am impresia că echipa noastră o să treacă destul de lejer peste provocările astea şi suntem atât de încântate încât n-am lăsat prea mult loc pentru frică legat de experienţă”, a mai zis ea.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...

Laura Giurcanu a mai zis că ea și Sânziana pleacă pe Drumul Aurului cu gândul că vor rezista două luni și au avut grijă să își încarce bateriile, înainte de a porni la drum.

„Plecăm foarte pozitive, foarte încărcate. Amândouă ne-am asigurat să facem lucruri care să ne bucure aşa sufletul înainte de plecare. Plecăm cu gândul că vrem să stăm acolo două luni, că suntem pregătite să stăm până la final şi ne dorim să ne distrăm. Ăsta cred că e principalul nostru gând. Ne dorim să ne bucurăm de experienţă cu totul.”, a adăugat influncerița.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2023 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.