Showbiz 19 Mai 2023 12:59 de Diana Oprișan
George Tănase și Ionuț George sunt doi dintre concurenții de la America Express 2024. Ce a avut de zis comediantul despre experiența de care se vor bucura împreună.

George Tănase și Ionuț George, despre America Express 2024

Au fost anunțate echipele care vor participa la America Express 2024. Acestea sunt formate din: Alexia Eram și Aris, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și Cătălin, Iulia Albu și Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Ada Galeș și Antoneta Galeș. Cei 18 concurenți vor pleca îmăpreună pe „Drumul Soarelui”, ceea ce înseamnă că vor străbate împreună Columbia, Ecuador și Argentina.

E bine, George Tănase le-a făcut deja primele dezvăluiri fanilor lui din mediul online despre ceea ce urmează să se întâmple și este foarte încântat de faptul că va fi concurent în emisiunea America Express alături de bunul lui prieten, Ionuț Rusu.

Mai în glumă, mai în serios, le-a transmis celor care îl urmăresc faptul că acest concurs este singura lor șansă de a se mai maturiza și de a deveni mai responsabil. Un alt motiv pentru care au decis să fie parte din acest proiect este legat de faptul că își doresc ca părinții lor să fie mândri de ei.

''Hei, hei, dragii moșului…A sosit momentul ca băieții să devină bărbați și să plece într-o călătorie de neuitat, @americaexpressromania. Pentru noi această emisiune e singura șansă de a mai deveni responsabili în viața asta și momentul ideal să ne facem tații mândri.

Vom reuși sau nu, rămâne de văzut. Ce știm sigur e că voi veți vedea pentru prima oară ce se ascunde cu adevărat în spatele Sketch-urilor, a personajelor sau a glumelor. Vom fi noi așa cum probabil nici noi nu ne-am mai văzut până acum.'', a transmis George Tănase, în mediul online.

Citeste si:
Concurenții de la America Express, emoționați după ce au primit...
Concurenții de la America...

Dacă lucrurile vor ieși sau nu așa cum ei și-au propus rămâne de văzut, dar ceea ce George Tănase știe sigur este că oamenii vor vedea, în sfârșit, cine sunt oamenii care se ascund în spatele personajelor de pe YouTube pe care le-au adus la viață, pentru că vor fi ei, așa cum nu au mai fost văzuți pânâ acum. Crede, de asemenea, că nu există un partener mai bun decât Ionuț Rusu, pentru că jumătate din prietenia lor și-au petrecut-o în sărăcie și neajunsuri și de fiecare dată au făcut haz de necaz. Faptul că au trecut prin atât de multe lucruri împreună i-a convins să și concureze împreună.

''@ionutrusu e partenerul ideal pentru mine pentru că jumătate din prietenia noastră ne-am petrecut-o în sărăcie și neajunsuri și mereu am tratat cu umor perioadele grele. Deci, ce se poate întâmpla rău, să ne imităm unul pe celălalt? Să ne luăm la mișto? Să ne batem? Nicio șansă, (Ionuț e prea puternic pentru mine ). Mergem cu Dumnezeu înainte! Vă îmbrățișăm!@americaexpressromania.'', a mai zis el.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2023 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.