Showbiz 12 Mai 2023 13:55 de Diana Oprișan
Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai, în urmă cu aproximativ cinci luni, iar de atunci viața ei s-a schimbat din mai multe puncte de vedere. Ce a declarat vedeta despre schimbările din viața sa, într-un interviu pe care l-a acordat de curând!

Brigitte Pastramă, declarații după cinci luni de la mutarea în Dubai

În urmă cu cinci luni, după ce a simțit din plin că locul ei nu mai este în România, Brigitte Pastramă a simțit nevoia să facă o schimbare majoră, ajungând astfel să se mute în Dubai. Recent, în cadrul emisiunii pe care o moderează Dan Capatos, a vorbit despre plecarea sa din țară, despre ceea ce s-a mai întâmplat între timp în viața sa și a recunosct că i-a fost mai greu la început. Încetul cu încetl, a reușit să se acomodeze și și-a atins scopul principal și anume acela de a-și inscrie fiica la una dintre cele mai bune școli, la care visa.

Nu era chiar atât de greu de făcut lucrul acesta și nici imposibil, doar că vedeta a ținut neapărat ca Sara să meargă la școala respectivă, care este situată și aprope de casa lor, ceea ce înseamnă că va fi destul de ușor pentru ea să ajungă. Nu a vrut decât ca fata ei să aibă parte de o școală care să aibă o perspectivă deschisă de inginerie robotică, iar faptul că a reușit nu poate decât să o bucure.

''A fost foarte greu la început. Am reușit să-mi ating scopul, acela de a o înscrie pe fetița mea, Sara, la una dintre cele mai bune școli. Nu că este imposibil, dar eu am vrut să meargă la o anumită școala din zonă, la un anumit buget și să aibă opțiunile pe care eu mi le-am dorit pentru copilul meu. Eu îmi doresc o școală care să aibă o perspectivă deschisă de inginerie robotică.

I-a plăcut, eu am optat, am căutat o lună și jumătate. Ea a dat examenele. Pentru mine este un sacrificiu acest lucru. Dubaiul reprezintă un vis însă când locuiești acolo situația se schimbă. Oricum acolo trebuie să ai răbdare.'', a declarat Brigitte Pastramă, pentru Xtra Night Show.

Așadar, viața ei s-a schimbat destul de mult odată cu mutarea din țară, dar nu regretă niciuna dintre alegerile pe care le-a făcut, deoarece fiecare dintre ele a adus-o în punctul în care este acum. Este fericită, iar asta este cel mai important. Legat de mutarea sa, Brigitte Pastramă a mai zis că și-a făcut singură actele, și-a vândut un apartament și a folosit toți bani, pentru a-și lua casa din Dubai, iar asta nu este tot. Se pare că au încercat să îi fure și banii de pe carduri, la un moment dar, dar într-un final s-au rezolvat toate și acum este mai bine ca oricând.

Citeste si:
UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15...
UNTOLD - Primul Mega Festival...

''Eu le-am făcut singură (n.r. actele pentru Dubai). Eu, da, le-am făcut singură. Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta. Și, da, toți banii pe care i-am avut, vreau să-ți spun că i-am băgat aici. Am avut foarte, foarte multe poticniri. Pentru că mie, când am ajuns aici, la 3 săptămâni au mi-au fraudat toate cardurile, au încercat niște hackeri să-mi ia banii de pe ele. Deci nu a fost foarte ușor.'', a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2023 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.