Showbiz 11 Mai 2023 13:44 de Diana Oprișan
Oana Roman a avut o reacție dură, pe contul ei oficial de Instagram, după ce nu a fost invitată la un eveniment important unde au mers foarte mulți influnceri de la noi din țară. Ceea ce a determinat-o să deschidă acest subiect a fost faptul că două persoane prezente acolo s-au certat în văzul tuturor.

Oana Roman, reacție dură pe contul ei de Instagram

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară, iar faptul că nu a fost invitată la un eveniment destul de important care a avut loc în Capitală, în urmă cu doar câteva zile, i-a uimit pe urmăritorii ei de pe Instagram. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a urmărit de la distanță scandalul care a izbucnit între două dintre influncerițele care au ales să participe la eveniment.

Ei bine, Miruna Calea a postat o filmare în care o acuza pe Gabriela Atanasov de faptul că nu a avut loc să își facă poze din cauza ei, deoarece ocupa tot spațiul. Întâmplarea nu a putut să o lase indiferentă ăe Oana Roman care a ajuns repede la concluzia că acesta este nivelul la care se află țara noastră, la momentul de față, strict din acest punct de vedere. Nu s-a oprit aici și a făcut câteva declarații dure, dat fiind faptul că nu a primit invitația de a participa și ea la eveniment, deși este pe lista celor mai influencerițe din România.

”S-au certat ca țațele pe locurile de pozat că ăsta e nivelul România, și după aia, ne mai întrebăm de ce nu merge treaba? Păi nu ne facem treaba asta pentru că faza cu influenceringul ăsta într-o mare măsură la noi este fix pe sistemul românesc, de gașcă, adică pe interese adică ajung și sunt promovați și luați în campanii de către agenții doar unii ăia care, ce crezi sunt ei într-o gașcă. Wow, vezi Doamne, ce tari sunt ei, cine nu se înscrie în acest trend, practic nu are acces, nici la agenții, nici la campanie.

Nu contează că ești relevant pentru brand sau că ești relevant pentru campanie sau dacă folosești produsul ăla de mult sau nu, nu, important e să fii într-o gașcă, doamnele multe din doamnele de la agenții fac chestia asta doar pe interese personale și pot să mi iau oricât hate”, a zis Oana Roman, pe Instagram.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Evenimentul respectiv s-a organizat cu ocazia lansării unei colecții de haine, iar Oana Roman mai are o piatră pe suflet, pentru că articolele respective s-au vândut foarte, foarte repede, iar ea nu a mai apucat să se bucure de absolut nimic. Mai mult de atât, a dorit să scoată în evidență faptul că ea a cumpărat articole vestimentare de la brand-ul respectiv mai mult decât cele care au avut onoarea de a participa în seara respectivă la lansare.

”Asta de vorbă, concluzia e că n-am apucat să-mi cumpăr nimic, îmi doream și eu foarte mult un sacou, niște cercei, o geacă n-am prins nimic, nimic. Pun pariu că și ăia care s-au dus la evenimentul pe care l-a organizat nici măcar nu știu dacă toți și-au cumpărat ceva, poate că nu au fost unii care chiar și-ar fi cumpărat gen lucruri care și le-au dorit real. Eu sunt, repet client al H&m din 2003-2004, am început să-mi cumpăr. Nu știu când, dar a apărut atunci demult și cred că de atunci și până astăzi am cumpărat de la H&m mai mult decât toate influencerițele astea care s-au certat ca țațele pe acolo, la un loc, în toți anii ăștia. Tone am cumpărat de la H&m, ca să înțelegeți și n-am apucat azi nimic și dar m-am frustrat și azi am fost rea, îmi asum”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2023 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.