Showbiz 11 Mai 2023 12:30 de Diana Oprișan
Gina Pistol a întâmpinat câteva probleme serioase, de când a început să se ocupe de organizarea nunții cu partenerul ei de viață, Smiley. Vedeta nu a ținut nimic pentru ea, ci le-a făcut niște dezvăluiri fanilor ei, chiar în clipa în care a simțit că a ajuns la capătul puterilor. Ce a declarat!

Gina Pistol, probleme cu rochia de mireasă

Gina Pistol și partenerul ei de viață, Smiley, au luat pe toată lumea prin surprindere, în momentul în care au anunțat că vor ajunge împreună în fața altarului. Fanii au mai pus cândva întrebări legate de acest aspect, iar ei nu au pus prea mare accent pe planificarea unui astfel de eveniment, dar nu au primit prea multe detalii, în afara celui legat de faptul că un act nu înseamnă prea mare lucru pentru ei.

De o lungă perioadă de timp, cei doi îndrăgostiți planifică nunta a cărei dată nu a fost dezvăluită, dar care pare că se apropie având în vedere că prezentatoarea este deja foarte stresată în legătură cu acest subiect. Una dintre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat din cauza rochiei de mireasă pe care dorea să o poarte și care era dintr-un anumit material pe care îl văzuse la una dintre prietenele sale, dar pe care din nefericire nu l-a mai găsit. S-a enervat foarte, foarte tare, dar s-a bucurat că până la urmă a avut parte de ajutor.

Gina Pistol a decis ca în ziua cea mare să aibă două rochii pentru fiecare moment, dorind ca la petrecere să poarte ceva mult mai lejer și să renunțe la tocuri, tocmai pentru a se putea distra cât mai mult cu putință. Blondina a mai povestit, pe contul ei oficial de Instagram, faptul că și-au ales deja verighetele pentru ziua cea mare, pe care le-au personalizat și pe care fanii le vor vedea în ziua cea mare, la fel cum se va întâmpla și cu rochiile prezentatoarei de la Antena 1.


„Voi purta două rochii. Una de mireasă, pe care o voi purta la cununia religioasă, cununia civilă și la petrecere în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva foarte comod, să-mi fie confortabil, să pot să mă încalț cu ciocate, că n-o să pot să stau toată ziua pe tocuri, oricât de confortabile ar fi tocurile și mi-a plăcut mie la o prietenă când s-a căsătorit materialul rochiei foarte mult și m-a trimis la tipa asta, e româncă.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

O să vă arăt în ziua nunții, nu pot să vă arăt până atunci. Am venit la ea și după ce mi-a luat măsurătorile i-am zis eu cam ce vreau, n-a mai găsit materialul pe care îl voiam eu. Așa de supărată am fost, pentru că venisem să-mi fac special o rochie din materialul acela. Tare amărâtă am fost. Până la urmă a găsit ea, nu știu ce a făcut, s-a descurcat și nu este același material, dar sete cam 80-90% semănă cu materialul ăla de care m-am îndrăgostit eu, iar acum am și a doua rochie gata.

Prima rochie e comandată de la o gagică- eu văzusem rochia aceea pe pinterest și mă gândeam așa uitându-mă la ea «Dacă o să mă mărit vreodată, asta e rochia mea». După care, după ce a venit cererea m-am apucat să caut rochia și ce credeți, nu scria nimic la rochia aia, mi-a fost imposibil să o găsesc. Am găsit-o până la urmă, doar că era dintr-o colecție mai veche și a trebuit să aflu numărul tipei, să vorbesc cu ea și mi-a făcut-o. Acum am dus-o la ajustare, trebuia să fie un pic scurtată, cât să n-o distrug, vreau să atingă pământul dar să n-o distrug și o să fie și ea gata, Mă duc acum să văd verighetele. Verighetele le-am făcut la comandă, noi am ales să le personalizăm și au o semnificație pentru noi, sunt foarte frumoase. Cea mai grea parte când organizezi o nuntă este să așezi oamenii la masă, cum pui mesele, cum îi așezi pe ei, cine cu cine...”, a povestit Gina Pistol, pe Instagram.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2023 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.