Showbiz 8 Mai 2023 12:03 de Diana Oprișan
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au început deja pregătările pentru cununia religioasă, iar blondina a dat câteva declarații despre marele eveniment. A zis clar când va avea loc acesta, dar a vorbit și despre rochia de mireasă pe care a ales-o care, după părerea sa, i se potrivește de minune.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, pregătiri pentru cununie

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios, cu puțină vreme înainte de venirea pe lume a fiului lor, Luca Tiago. A rămas, pe atunci, că vor face și cununia religioasă când pandemia de coronavirus va ajunge la final și îi vor putea avea aproape pe toți cei dragi lor alături de care să se distreze până dimineața, așa cum doar ei știu să o facă.

Astfel, partenera de viață a prezentatorului de la Antena 1 a vorbit despre frumosul eveniment care avea loc mai repede decât s-ar aștepta fanii lor. Vedeta a început prin a vorbi despre rochia pe care a ales-o pentru ziua în care ea și Dani Oțil vor păși împreună în fața altarului, pe care o îndrăgește atât de tare încât crede că nu va mai cumpăra o alta în care se schimbe, la un moment dat.

„Nu, cred că o să rămân la una, îmi este foarte dragă rochia aleasă și probabil că o să rămân doar la ea.”, a declarat partenera de viață a lui Dani Oțil, potrivit wowbiz.ro.

Mai apoi, a zis clar că evenimentul va avea loc în vara acestui an, dar a început deja pregătirile de pe acum, din simplul motiv că nu vrea să lase nimic pe ultima sută de metri, ci ma degrabă vrea să pună totul la punct până la cel mai mic detaliu. În ceea ce ce privește relația lor, blondina este foarte fericită alături de prezentator, deoarece nu au loc certuri, nu există stres, iar ei se înțeleg și se completează reciproc. Nu și-ar fi putut dori nimic mai mult de atât și este foarte, foarte recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care o are și pe care o iubește enorm.

Citeste si:
Vacanța din Maldive, un real coșmar pentru Dani Oțil. Ce a pățit...
Vacanța din Maldive, un real...

„Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa, facem cununia religioasă și va fi vara asta. Îmi place să pregătesc din timp toate detaliile și le am puse la punct.”, a mai zis Gabriela Prisăcariu.


„Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el”, a adăugat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Mai 2023 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.