Puya a vorbit despre primii bani pe care i-a câștigat din muzică, la începutul carierei sale. Fostul concurent de la America Express a zis care este primul lucru pe care și l-a cumpărat. Iată ce a povestit!

Pe ce a cheltuit Puya primii bani câștigați din muzică

Puya este un artist cu o carieră de ani de zile în spate, dar cu toate acestea, el a început să atragă și mai tare privirile asupra sa, odată cu participarea sa în cadrul emisiunii America Express. Rapperul a mers în competiție cu soția sa, Melinda, alături de care a făcut o echipă bună. Deși au mai avut și momente în care nu au reușit să se înțeleagă și au avut discuții în contradictoriu, aceștia au fost tot timpul printre preferații celor din fața micilor ecrane, care au apreciat mai ales faptul că nu au fost invidioși cu adversarii lor și nici nu le-au pus bețe în roate, așa cum au procedat alte echipe.

Melinda și Puya nu au ajuns prea departe în concurs, dar au ajuns pe primele locuri în inimile oamenilor, iar acesta lucru este foarte, foarte important. După terminarea emisiunii de la Antena 1, cei care erau deja fanii artistului sau care au devenit pe parcurs, au dorit să afle mai multe detalii despre viața lui, dar și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat din muzică.

Puya și-a amintit, la momentul respectiv, că primul album La Familia nici măcar nu s-a vândut, ci nu pentru că oamenii nu își doreau lucrul acesta, ci pentru că nu aveau la ce să îl asculte, aparatul respectiv fiind unul destul de scump pentru vremurile acelea. Ei bine, nu și-a ținut admiratorii prea mult pe jar și a recunoscut că din primii bani pe care i-a câștigat din muzică și-a luat haine.

„Mi-am luat haine, acesta a fost primul lucru. Apoi mi-am cumpărat o mașină. Nu aveam carnet, am luat-o să o am în fața blocului. Este foarte greu să știi ce să faci cu banii, când nu ai avut de niciunele și dintr-odată ai”, a declarat Puya într-un podcast conform cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.