Puya și-a dat cu părerea despre inteligența artificială, despre care toată lumea vorbește în ultima vreme. Crede fostul concurent de la America Express că vor fi înlocuiți oamenii sau nu! Ce a declarat!

Puya, despre inteligența artificială

Puya este unul dintre artiștii de la noi din țară care au ani mulți de carieră în spate. Mulți au crescut cu muzica lui și l-au apreciat mereu, dar în mod cert, odată cu participarea sa la America Express a avut pate de o mai mare atenție venită din partea oamenilor, ceea ce nu este deloc un lucru. Unii chiar au sperat ca el și partenera sa de viață să ajungă tot mai departe în cadrul competiției de la Antena 1 și, de ce nu, să fie ei cei care se întorc acasă cu marele premiu, ceea ce din păcate pentru ei nu s-a întâmplat.

Chiar dacă lucrurile nu au stat așa cum și-au dorit fanii lor, cei doi soți s-au bucurat din plin de întreaga experiență, au dat tot ceea ce au avut mai bun și au încercat să ducă toate probele la bun sfârșit și si ajungă primi. Nu le-a ieșit de fiecare dată, dar și-au păstrat mereu energia și optimismul, tocmai de aceea fiind și atât de iubiți de către cei din fața micilor ecrane.

Ei bine, de curând, fostul concurent de la America Express a făcut un TikTok în care și-a dat cu părerea despre mai multe aspecte, inclusiv despre inteligența artificială, iar ca de fiecare dată a fost foarte, foarte sincer. Puya consideră că niciodată oamenii nu vor putea fi în totalitate înlocuiți, deoarece sunt unele aspecte pe care inteligența artificială nu le poate reproduce în totalitate, așa că nimeni nu ar trebui să se teamă de faptul că vom ajunge în punctul în care vom fi înlocuiți.

”Toată lumea vorbește acum de inteligența artificială, telefoanele sunt inteligente, ghivecele sunt inteligente, totul e inteligent în jurul nostru, numai noi rămânem proști. Mie nu-mi pare rău, știi care e treaba? Prostia e singurul lucru pe care robotul nu poate să-l facă, deși suntem în siguranță. Să nu vă fie teamă, nu ne vor lua locul niciodată, nu au cum să replice asta”, a tramsmis Puya, pe TikTok.

Citeste si:
GoTech World, cea mai mare expo-conferință a industriei IT din...
GoTech World, cea mai mare...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2023 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.