Gigi Becali, sincer din fire, și-a dat cu părerea despre situația complicată cu care se confruntă Dan Diaconescu. De asemenea, el a vorbit și despre prietenia dintre fostul patron OTV și George Simion. Iată ce a zis latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a vorbit despre situația lui Dan Diaconescu

Cazul lui Dan Diaconescu este unul despre care multă lume discută, în clipa de față, după ce acesta a fpst acuzat că a întreținut relații sexuale cu niște minore gemene, în vârstă de doar 15 ani, pe care le-ar fi plătit pentru serviciile lor. Gigi Becali a vorbit și el despre acest caz și i-a luat apărarea lui Dan Diaconescu, despre care crede că nu a greșit penal, ci doar moral și că legea nu ar trebui să fie atât de aspră cu el și nici să facă pușcărie.

”Am participat la referendum (de modificare a art.48 din Constituția României, din 2018, n.r) ca să nu se căsătorească bărbați cu bărbați. Bărbați cu bărbați au voie să se căsătorească, dar Dan Diaconescu cu femeie nu are voie. A greșit din punct de vedere moral și a făcut păcat. Nu a greșit penal, el nu e însurat, are bani, cumpără femei. Are una și mai vrea încă una, care e treaba? Trebuie să-l bagi la pușcărie? Îl condamnă Hristos dacă a făcut curvie”, a declarat Gigi Becali, pentru România TV.

Gigi Becali crede că există o prietenie între Dan Diaconescu și George Simion, deoarece probabil el dorea să candideze, iar interesul lui Simion era acela de a ridica partidul. De asemenea, el a mai zis că fetele pentru care este pus sub acuzare acum fostul șef OTV nu mai erau copii, dând-o exemplu pe bunica sa care care, pe vremea când avea vârsta lor, s-a măritat și a devenit mama la rândul ei.

Tot Gigi Becali a menționat că el nu mai face politică, așa că nimeni nu ar trebui să își facă griji din acest punct de vedere, iar dacă cineva anume vrea lege, trebuie să vină în fața lui cu probe, pentru a putea fin luat în considerare. Nu neagă că ar fi fost împreună cu acele minore, dar și-a susținut ideea conform căreia erau deja niște femei, dacă puteau la rândul lor să aducă niște copii pe lume, lucru cu care nu toată lumea a fost de acord, iar comentariile nu au încetat nici ele să apară.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

”E prietenie între el și George Simion. Probabil voia să candideze Diaconescu că are popularitate, să ridice și partidul. El avea niște fete de 16-17 ani. Fetele alea veneau la el și ziceau `dă-ne bani că suntem c*rve`. Femeia când poate să facă copii e femeie. Bunica mea s-a măritat la 15 ani și a făcut copii. Ea când începe să aibă din aia lunară, ea e femeie. Fetele alea sunt copii, nu le-ai văzut la TV?! Ele zic `dă-mi bani 2 ani, 3 ani`, apoi zic că erau copii și nu știau, erau prea mici?! Dacă vrei lege, dă-mi probe.

(….) Am văzut la Trump, actrița porno. Cu**a am aflat că ea e actriță, de fapt. Bă, a înnebunit lumea asta definitiv. Lumea a înnebunit, nu mai e sănătoasă lumea! Ce e minoră? Femeia când deja poate să facă copii, ea e deja femeie. Copilul face copii? Lasă-mă pe mine cu legea. (…) Eu nu zic că n-a fost cu ele. Dar dacă vrei lege, dă-mi probe! Eu politică nu mai fac. Să nu le fie teamă, că pe mine politica nu mă mai interesează”, a mai zis Gigi Becali.

Citeste si:
Gigi Becali, reacție cutremurătoare în ceea ce privește războiul...
Gigi Becali, reacție...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2023 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.