Oana Roman a fost infectată cu COVID-19, iar cei care o urmăresc zilnic pe Instagram și-au făcut griji serioase pentru ea și pentru starea ei de sănătate. Cum se simte fiica lui Petre Roman și cum a ajutat-o fostul ei partener de viață în toată această situație!

Oana Roman a fost infectată cu COVID-19

Oana Roman este urmărită de probleme la tot pasul, doar că de data aceasta i-au dat mari bătăi de cap cele de sănătate. Vedeta nu i-a ținut pe fanii săi departe de situația prin care trece și le-a povestit mereu cum se mai simte, care au fost, de-a lungul timpului, rezultatele testelor, iar recent a venit cu noi informații spunând că ultimul pe care și l-a făcut este unul negativ, ceea ce înseamnă că este în afara oricărui pericol.

Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a ținut să precize că acum totul este bine, că atât ea, cât și fiica ei și fostul soț sunt bine. Există, cu toate acestea, o veste mai puțin bună pe care le-a dat-o oamenilor care o urmăresc și anume că încă nu s-a recuperat în totalitate, vocea fiindu-i încă afectată serios. Și-ar fi dorit să poată ieși, să se bucure de aceste zile, doar că vremea nu îi permite încă lucrul acesta.

''Vești bune. Eu am de azi test negativ, iar Isa și Marius la fel. Totul bine. Doamne ajută! Azi am deja testul negativ, dar încă nu mi-am revenit cu vocea sunt încă foarte fonfăită, îmi curge încă nasul și tușesc un pic. Aș fi vrut să ies, dar e mult prea urât afară.'', a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Cel mai important a fost, totuși, faptul că a primit susținere inclusiv din partea lui Marius Elisei, care nu a lăsat-o singură în această perioadă grea din viața sa. El a fost lângă fosta parteneră, i-a dus medicamente și s-a asigurat că nu duce lipsă de nimic, ba chiar a dormit pe canapeaua din sufragerie, pentru a nu o lăsa de una singură, iar ea a apreciat gestul.

”Fizic a fost lângă mine și Marius, care mi-a adus medicamente, test și a dormit jos pe canapea, ca să nu fiu singură.”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se mai...
Oana Roman, despre starea de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2023 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.