Oana Roman și-a deschis inima în fața mamei sale, în timpul uneia dintre vizitele pe care aceasta i-a făcut-o la centrul de îngrijire pentru bătrâni, unde se află de mai bine de un an. Cele două au vorbit despre fostul ei partener de viață, dar și despre felul în care vedeta se simte în urma separării.

Mioara Roman, despre situația fiicei sale

În urmă cu câteva săptămâni bune, Oana Roman și Marius Elisei au luat-o din nou pe drumuri diferite. În anii pe care i-au petrecut împreună de când s-au cunoscut și până în ziua de astăzi, cei doi foști soți au trecut prin multe situații grele împreună pe care niciunul dintre ei nu are cum să le uite, dar și prin mai multe despărțiri. De data aceasta, însă, separarea lor pare a fi una definitivă, niciunul dintre aceștia nedând vreun semn că și-ar dori să se întoarcă în brațele celuilalt.

Oana Roman are lucruri mult mai importante de făcut decât să se plângă de faptul că viața personală nu este una tocmai bună cum ar fi, de exemplu, să se asigure că mama ei primește cele mai bune îngrijiri și că își urmează tratamentul. Recent, ea a mers să o viziteze, iar Mioara Roman a dorit să știe care este starea fiicei sale, după ce a rămas o femeie singură, deși nu este și nu a fost mereu genul de mamă care să se bage în viața copiilor sau care să ia decizii în locul lor. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a dorit să își asigure mama că este în regulă, iar ea a crezut-o și i-a transmis că dacă este bine, atunci este fericită.

"La noi nu există asta cu mama care să se bage în viața copiilor.La noi nu a existat niciodată chestia asta. Mama întotdeauna mi-a spus: nu pot să decid pentru tine, nu pot să îți influențez deciziile, pot doar să îți răspund la niște întrebări dacă vii să mi le pui, îți dau un sfat dacă vii să mi-l ceri, altfel sub nicio formă și dacă tu ești fericită eu sunt fericită pentru tine, dar eu nu mă bag în viața ta, pentru că nu am dreptul să fac asta.

Noi așa am fost crescute. Ea m-a mai întrebat cum e, ce se întâmplă, ești ok. I-am spus că eu sunt foarte ok, iar a zis că dacă eu sunt ok, atunci asta e important.", a declarat Oana Roman, pentru wowbiz.ro.

Mai apoi, Oana Roman a povestit că de când femeia care i-a dat viață are probleme de sănătate și stă în centrul de îngrijire pentru bătrâni, se văd mult mai des decât o făceau înainte. Ea îi duce mamei sale mâncare, flori, totul felul de cadouri care îi aduc zâmbetul pe buze și, cel mai important, stă de vorbă cu ea ore în șir.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2023 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.