Soția lui Kamara, Oana, a făcut câteva declarații la doar câteva ore distanță de la eliminarea sa de la Survivor România. Femeia este convinsă de faptul că ar fi putut să mai rămână în concurs, dezvăluind în același timp de ce crede că a ajuns, de fapt, să fie eliminat.

Kamara, apărat de soție după eliminare

În cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor România, Kamara a fost cel eliminat, spre surprinderea colegilor lui care credeau că având scopul lui în concurs, va primi susținere din partea celor de acasă. Nu a fost deloc așa, iar când mai era un singur pas până la marea finală a competiției de Pro TV, acestuia i s-a dat trista veste că lupta lui a ajuns la final.

A fost un moment dur pentru el, mai ales că își dorea să strângă și mai mulți bani pentru fiul lui, care are grave problem de sănătate și care încă mai are nevoie de intervenții în afara țării. La scurt timp după ce Daniel Pavel i-a rostit numele, fostul Faimos a dezvăluit că are impresia că nu și-a îndeplinit rolul de tată în cadrul emisiunii Survivor România, desi a dat tot ceea ce a avut mai bun, dar știe că pentru fiul lui, Leon, el este un bărbat puternic. Atât a fost să fie pentru el și nu are cum să dea timpul înapoi, pentru a mai repara ceva.

Partenera sa de viață, Oana, l-a urmărit și l-a susținut din fața micului ecran și crede cu tărie că ar fi rezistat pentru mai mult timp la Survivor, dar a avut o strategie greșită, din nefericire pentru el și pentru fanii lui. Într-un fel îi pare că nu a mai avut șansa să lupte, dar se bucură și că îl va redea și că îl va strange în brațe. De asemenea, a sărit în apărarea lui, spunând că unii dintre colegii l-au provocat, iar acest lucru nu l-a ajutat deloc în parcursul lui.

“Cu siguranță mai putea rămâne la Survivor, după cum ne-a spus și el aseară, pe video call, dar na, a fost o strategie greșită. Dar noi ne bucurăm. Pe de-o parte, ne pare rău că n-a mai stat, pe de altă parte, îl așteptăm acasă. Din câte am înțeles, ei au dat foarte mult conflictele, dar nu au fost. Am înțeles că Iftimoaie și cu DOC l-au provocat încontinuu, dar din câte am înțeles de la ceilalți concurenți care au ieșit, nu s-au dat momentele frumoase în care Kamara le gătea sau vorbea cu ei”, a declarat Oana, soția lui Kamara, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2023 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.