Ionuț Iftimoaie a considerat că a venit vremea să îi arate colegului său de la Survivor România, Kamara, cât de mult îl apreciază pentru curajul de care a dat dovadă și de lupta pentru care o dă pentru fiul lui, în cadrul concursursului. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis.

Kamara, admirat de colegul lui de la Survivor

Fiul lui Kamara, Leon, are grave probleme de sănătate, motiv pentru care a suferit mai multe intervenții chirurgicale de-a lungul timpului, dar nu în țară. Acestea au fost foarte costisitoare, dar nu suficiente, pentru că nu au ajutat la vindecarea lui completă, micuțul fiind nevoit ca și pe viitor să ajungă pe masa de operație, ceea ce pune o mai mare presiune pe tatăl lui care este nevoit să facă rost de bani, pentru a plăti toate costurile necesare.

Neavând banii respectivi, Kamara a decis să plece în Republica Dominicană, unde deși era conștient de ceea ce îl așteaptă a decis să o facă. Pentru Leon este în stare de orice și nu contează cât de departe este acum de el și de casă, din moment ce va reveni cu banii pe care îi vor folosi în vindecarea lui. Deși în unele momente, nu a mai rezistat, a cedat și nu s-a comportat tocmai bine cu colegii lui din echipa Faimoșilor, au fost și unii care i-au înțeles intențiile.

Ionuț Iftimioaie este recunosctor pentru faptul că a fost binecuvântat cu o familie frumoasă, că are copiii sănătoși, dar este conștient că și el dacă s-ar fi aflat în situația lui Kamara, i-ar fi fost greu. Acesta este de părere că Faimosul ar trebui să fie admirat pentru bătălia pe care o duce pentru fiul lui, fiind un tată care depune eforturi intense din dorința de a reuși. Kamara a fost emoționat în fața cuvintelor lui Ionuț Iftimoaie. Toate acestea s-au întâmplat, după ce ambii au fost nominalizați pentru eliminare, iar el i-a rugat pe cei de acasă să facă alegerea corectă.

„M-a binecuvântat Dumnezeu cu o familie frumoasă și copii sănătoși. Vreau să îl felicit pe Kamara care duce o bătălie extraordinară, este de admirat cum un tată reușește să facă atâtea eforturi să ducă la capăt acea misiune despre care știm cu toții. Aici chiar vreau să le spun un lucru celor de acasă. Dacă gândul lor oscilează între mine și Kamara, rugămintea mea este ca votul să fie îndreptat către Kamara, astfel încât să își poată continua misiunea”, a zis Ionuț Iftimoaie, la Survivor România.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2023 - 06 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.